Карбовски в странно включване: На Орлов мост има само светофари (ВИДЕО)

“Вие сте мега големи, огромни боклуци”, заяви в обръщение към народа журналистът

Журналистът Мартин Карбовски, който е известен с ненавистното си отношение към управляващите за сметка на подплатената си симпатия към Румен Радев и първата дама, направи меко казано странно живо включване от Орлов мост тази вечер. Целта на изявата на Карбовски вероятно бе продиктувана от личното му разочарование, че протестиращи тази вечер на практика липсват.

Завалящ собственото си гневно слово към народа журналистът обясни на Фейсбук последователите си, че на Орлов мост в момента има само светофари и няколко линейки.

В триминутен монолог Мартин Карбовски заяви, че хората, които в момента не са на Орлов мост имат прости желания като „шест кренвирша, телевизионно предаване и малко остаряла вагина в кревата си“.

„Те искат да ви кажат, че понеже много хора искат да затворят Орлов мост и затова ТЕ затварят Орлов мост, но всъщност на Орлов мост има само светофари и няколко линейки. Те искат да ви кажат, че всичко това е свършило, защото е студено, защото е зима, защото трябва да отидете на камината. Те са като Турция през 1878 година, те си мислят, че ще продължат да бъдат империя,  те си мислят, че ще издържат да крадат в тяхната бюрокрация, истината е проста – те ще паднат и без вас, но вас, които ви няма, ще паднете, защото вие всъщност никога не сте съществували, не сте се борили, не свършихте една  полезна работа за ползуроду, винаги искахте да имате шест кренвирша, едно телевизионно предаване и малко, малко остаряла вагина в кревата си“, казва журналистът.

Според Карбовски Орлов мост продължава да се затваря, въпреки че всъщност никой не иска да затваря Орлов мост.

„Пичове, вие се лъжете, че правите демокрация, че правите свобода, вие си мислите, че сте свободни, но вижте – на Орлов мост няма никой, просто две ченгета затварят Орлов мост, за да си мислите вие, че имате някаква свобода. Немате! Вие свобода немате! Както ви я отне преди много години Турция, после ви я отне Германия, после ви я отне СССР, после ви я отне… изберете си във, надолу. Помислете…“

Карбовски показва празния Орлов мост като казва: „Ето ги хората, които затвориха Орлов мост днес – тея са хората, които затвориха Орлов мост днес. Аз не ги харесвам, те са боклуци, обаче вие сте мега големи, огромни боклуци, защото вас ви няма в деня, в когато трябваше да кажете на едни хора, че не могат да ви крадат повече. Не, те не могат да ви крадат повече, те нема как да ви крадат повече, но вие трябваше да го заявите, да го кажете, това беше ваше право. Българин означава човек, който не се възползва от правото си. Дотука съм аз!“

https://www.facebook.com/martinkarbovskiofficial/videos/822567208557418

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене