Образование в България?! Наглост и безпардонност! Шефовете на Mузикалното училище в София мачкат 17-годишно момиче, унищожавайки 2 години от живота му!

Учителите вече не са учители, а се държат като ръководители на наказателни бригади

Последните месеци на всички нас ни стана очевидно ясно, че един куп жизненоважни отрасли и направления в България работят брутално и неадекватно, некомпетентно и неефективно. Ширещата се корупция в държавата стана вече известна на всеки един жител в страната, както и на цяла Европа. Премиерът Борисов пък продължава да се чуди: що, така било станало?! Ами, уважаеми г-н премиер, щото не само позволявате некомпетентни хора буквално да мачкат младите в България, но и защото подчинените ви създадоха среда от омраза, злоба и завист на всички нива.

Здравеопазването ни е пред колапс, образователната ни система обаче също! Учителите вече не са учители, а се държат като ръководители на наказателни бригади, които с лека ръка са готови да премажат две години от бъдъщето на всяко едно дете.

И тук сега ще ви разкажем за съдбата на едно такова дете, като ще спестим името му, защото то и без това е прекалено малко, за да понесе и допълнителния стрес от една подобна публичност. В никакъв случай обаче оттук нататтък няма да спестяваме имената на всичките замесени лица, представящи се за „учители“ и „образователни корифеи“, които обаче не само нямат нищо общо с разбирането за просвета, но и не би трябвало да имат нещо общо с граденето на бъдеще, на което и да е било дете.

Днес едно 17-годишно момиче за пореден път изяде „шамарите“ от злобните си и некомпетентни „преподаватели“. Днес въпросното дете за пореден път се яви на изпит, забележете – по пиано, а не по литература или по математика, на който пореден изпит това дете отново бе унизено въпреки, че покри изискваните параметри, то получи двойка. Тук е и мястото да отбележим, че на предния подобен изпит по пиано, детето се беше явило, но учителката си беше тръгнала по-рано, нагло заявявайки в последствие, че ученичката не се била явила на изпит. Днес въпросното момиче изпълни изискваните произведения, никой твърди, че ги изпълни гениално, но определено ги изпълни не за оценка – Слаб 2.

Нещо повече, заради стреса причинен от своите загубени преподаватели в лицето на Капка Котева и Диана Николова, както и в лицето на зам. директорката на Музикалното училище в София – Донка Гергова и директорката Столина Добрева, детето преживя такъв стрес, че от носа му руйна кръв.

И тук е мястото да попитаме тези музикални „гении“, тези „корифеи“ на нотите от Музикалното училище в София, абе, не ви ли е срам?! Не ви ли е срам, че чрез стреса, който пораждате в едно младо момиче, вие рушите не само неговото бъдеще, като пилеете две години от живота му, но и неговото здраве?! Въпросът е риторичен, ясно е, че не ви е срам! Вие нямате място в гилдията на учителите в България. Защо ли? Тепърва предстои всички да разберат отговорът на този върпос.

ОЧАКВАЙТЕ ДОКУМЕНТИ И РАЗСЛЕДВАНЕ КАК НЯКОЛКО ЛЕЛКИ ПРИЕХА МУЗИКАЛНОТО УЧИЛИЩЕ ЗА СВОЯ БАЩИНИЯ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене