ГЕРБ се регистрира в ЦИК

герб

„Борим се за първи резултат, но с голяма разлика и с депутати над 121″, заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, след като партията се регистрира в ЦИК за предсрочните парламентарни избори, пише standartnews.com.
„Искам да благодаря на МГЕРБ, защото това е тяхна инициатива от 2007 година, когато за първи път участвахме на европейския вот. Мисля че това, което те правят като гражданска инициатива, трябва действително да се замислим за младите хора и да правим политики, за да могат те да останат в България“, заяви още Цветанов. Членовете на младежката организация дежурят с дни пред ЦИК, за да бъде партията им първата регистрирана за всеки вот.
Цветан Цветанов посочи, че от всички структури са събрали над 40 000 подписа, а 41 хил. са подписите, които са постъпили в централата по указанията, които бяха изпратени. За първите 24 часа те бяха 24 хиляди.
„По отношение на листите имаме яснота. Ние сме първата партия, която първа направи своите общински и областни събрания. Номинациите приключиха преди 2 седмици. В момента се прави финализиране на листите и последната дума ще бъде на председателя на партията. До 20-25 август ще бъдем готови“, обясни Цветан Цветанов.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене