Битка за живота на един учител и родител – всеки от нас може да „Защити Гери”

Една достойна личност, голям професионалист, уважаван преподавател в ПГИ „Иван Илиев” – Благоевград, невероятна съпруга, майка и приятел има нужда от подкрепата на хората в града и околността. Нейното има е Гергана Деренцева, а битката, която води е на живот и смърт, защото има туморно образование в мозъка със следоперативни усложнения.

Здравето ѝ към момента е разклатено, дори критично, а спасението може да дойде единствено от направата на нова спешна медицинска интервенция в болница в Турция!

В социалните мрежи вече тече и кампания за набирането на средства в помощ на Гери. Ето какво пишат нейните близки, които търсят съдействие от обществеността: „Готови сме като невидими устои, да ти вдъхнем сила и надежда! Битката с теб да споделим, протягаме ръка насреща! Ако всеки друг застане редом с нас, медицински шанс да й осигурим! В борбата с тежката диагноза болестта й заедно ще победим!”.

Кампанията за набиране на средства е под мотото „Защити Гери”, а дарения могат да се правят по нейната банкова сметка: BG94UBBS88881000968574, Банка „ОББ“-Благоевград, в BGN с основание „Защити Гери” и чрез https://support.helpkarma..

Отделно в подкрепа на Гери се организира и футболен турнир. Той ще бъде на 4 октомври от 09:00 часа на спортен комплекс „Арена Парк“. Организатори са „Клуб на привържниците на ПФК ЛЕВСКИ 1914 Благоевград“.

Всеки, който желае да участва в тази благородна кауза, може да го направи с участие в турнира или като направи своето дарение на място!

Входната такса за отбор е 100лв. Номер за връзка и записване: 0883431528. Крайният срок за записване е 3 октомври(събота) в 15:00 часа.

Събраните средства ще отидат за лечението на Гергана Деренцева!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене