СУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ с. Брезница стартира новата учебна година с обновени кабинети по природни науки и нова експериментална зала /СНИМКИ/

През новата учебна 2020/2021г. нашето училище бе одобрено  за финансиране по Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“, модул „Подобряване на условията за експериментална работа по природни науки в профилирана подготовка“!   Сумата от проекта е на стойност 52 947,94 лв., а училището съфинансира с 9 000 лв.

Подобренията се състоят в ремонт, изграждане, реконструкция и обновяване на кабинети по химия и опазване на околната среда, биология и здравно образование и физика и астрономия, включително и обзавеждането им с ново мултимедийно оборудване.

Изключително сме горди, че училището ни се сдоби и с нова лабораторна зала, защото да се изучава  природни наука без практическа експериментална работа е като да се учи литература без четене на книги. В резултат на лабораторните упражнения учениците ще получават практически умения  и затвърдяване на теоретичните знания.

Приятната обстановка, богатият набор от помощни материали, разнообразието и новите подходи, неминуемо ще доведат до подобряване знанията на учениците в овладяване на учебния материал. Нашата цел е да превърнем училището в благоприятна среда за образование и възпитание на учениците.

Вече сме с една крачка по-близо до очакваната промяна! Да си пожелаем успех!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене