Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Трио гардове на Братя Галеви с трима сотаджии биха в заведението на Георги Първанов дупничаните Ангел Марков и Иван Вантов

Кърваво меле в заведението на Георги Първанов в парк „Рила” заформиха трио гардове на Братя Галеви, които с охраната на дискотеката пребиха дупничаните Ангел Марков и Иван Вантов. Двамата са в тежко състояние, по първоначални данни става въпрос за средна телесна повреда. Иван Вантов е неподвижен на легло с жестока бъбречна криза.

Братът на червения депутат Методи Костадинов – Кирил, живее на ръба на мизерията в Петрич, изплака: Изостави ме на произвола, баща ни е бесен от комунистите, а той е с тях

Братът на депутата от „Коалиция за България“ Методи Костадинов от петричкото село Коларово – Кирил, живее последните си земни дни в тотална мизерия, храни се с преоценен хляб и се облича в изпокъсани дрипи като Гаврош. Изоставеният старец е тема №1 в родното му село Коларово край Петрич, където старецът оцелява на ръба на мизерията.

Тежка катастрофа блокира движението при ЮЗУ в Благоевград, с контузна рана на главата Загорка Иванова приета в болница

Тежка катастрофа блокира движението при ЮЗУ „Н. Рилски“ в Благоевград.

36-годишната Загорка Иванова е с контузна рана на главата и е приета в МБАЛ – Благоевград без опасност за живота. Инцидентът стана вчера следобед.Лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 21-годишния син на пострадалата Загорка Иванова, удря в багажника движещ се пред него лек автомобил „Ауди“. От силния удар голфът излиза от пътя и пада до релсовия път на БДЖ.

Внезапна смърт покоси благоевградския съветник Венчо Ангелов, на неговото място в ОбС влиза д-р Костадин Томов

Скоротечен рак покоси съветника от „Вот Консерватори” в ОбС-Благоевград Венчо Ангелов. Той почина внезапно през изминалата нощ на 56-годишна възраст. Новината за смъртта му изненада благоевградската общественост и бизнес средите. Колегите му от местния парламент са шокирани от загубата на своя колега и приятел и изразяват най-искрени съболезнования към семейството му.

Фекалии, кожа и карантия от убити животни се носят във водата за Рударци, кметът Богдан Богданов: Незабавно да се поставят капаци на шахтите

Фекалии, урина, кожи и вътрешности от убити животни и битови отпадъци се носят по владайския канал, който захранва язовир „Студена“ и селата Рударци и Драгичево с питейна вода, твърди ZaPernik.com. Проблемът с водата бе дискутиран преди дни в областната управа в комисия с кметовете на Рударци и Драгичево, РЗИ, ВиК и зам. областния управител Кирил Кирилов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене