Connect with us

Новини

Благоевградска ВЕСТ ви среща с   Оля Пашова, терапевт в „Естетичен център д-р Балабанов“

Published

on

Лазерната епилация придобива много популярност, може ли да ни разкажете повече за нея?

– Една от най-използваните услуги е лазерната епилация, търсенето й се увеличава и смятам, че хората трябва да са по-добре информирани. Трябва да се прави разлика между лазерната и фотоепилацията. Чрез лазерната епилация постигаме трайно премахване на нежеланото окосмяване, докато при другите апарати(за фотоепилация, напр. IPL ), които работят с пулсираща светлина и имат много широк диапазон от дължина на вълната не може да се осигури достатъчно енергия за окончателно премахване на окосмяването, а и има по-голям риск от неприятни странични ефекти. Лазерната епилация е най-адекватния избор, ако наистина искате да се избавите веднъж завинаги от нежеланото окосмяване.

Тя не е обикновена апаратна епилация, така ли? Какви са тайните й, защо е най-ефективния метод?

Има няколко ключа за успешна, безопасна и трайна лазерна епилация:

 –   качествен лазер, отлично подготвен екип и стриктно спазване на медицинските показания и протокол преди, по време, и след процедурите без компромис.  Ето защо услугата, която ние предлагаме, я наричаме медицинска лазерна епилация, защото разполагаме с най-добрия медицински уред за лазерна епилация последно поколение…

Целият материал четете  във вестник „Благоевградска ВЕСТ“

Търсете „Благоевградска ВЕСТ“, безплатният вестник на Благоевград и региона !!!

www.facebook.com/BlagoevgradskaVEST

 

 

коментара

ВИДЕО

Църквата св. Димитър в Хаджидимово е построена върху християнско светилище на повече от 800 години

Published

on

Църквата „Свети Димитър“ край Хаджидимово за която е доказано, че е била част от манастирски комплекс, е построена върху останки от старо християнско светилище датиращо от зората на християнството. В края на 13-ти век, около 1280 година, будното местно население построява манастир на местността „Свети Димитър“. Храмът и манастирският комплекс съществуват около 100 години и обслужват религиозните нужди на християнското население. След турското нашествие по тези земи, храмът е опожарен заедно с манастирските постройки. Няколко века светата обител потъва в забвение. Около 1880 година, хората подемат инициатива да възстановят поне храма на манастирския комплекс, провокирани от виденията на местна християнка. Успехът е частичен а през комунистическия режим, храмът отново изпада в забвение. За изключително любопитната история на манастира и как днешното, Христолюбиво население възстановява църквата, в навечерието на храмовия й празник „Свети Димитър“, разказа краеведът, Александър Косаков от гр. Хаджидимово.

коментара

Continue Reading

Новини

Кой захвърли иконата на Св. Св. Кирил и Методий във фоайето на зала “22-ри Септември”?

Published

on

СРАМ! Ще кажа само аз… Това е абсолютно безочие, да захвърлиш иконата на Св. Св. Кирил и Методий във фоайето на зала “22-ри Септември”… Що за човек трябва да си ти, който и да си?! Такива ли мишоци се навъдихте в общината?

Целият материал четете  във вестник „Благоевградска ВЕСТ“

Търсете „Благоевградска ВЕСТ“, безплатният вестник на Благоевград и региона !!!

www.facebook.com/BlagoevgradskaVEST

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ