Директорът на ОД на МВР-Благоевград Дойчин Дойчинов ръководи лично акцията по издирване на изчезналото дете в Якоруда

Започна масовото търсене на 2-годишното момче от Якоруда. Над 70 полицейски служители и жандармеристи, десетки доброволци, планински спасители и пожарникари са на място и издирват детето. Претърсва се всяка къща, всеки автомобил, всеки сантиментър около дома на Мехмед и близката гора. Търсенето е започнало от снощи, като в хода му са претърсвани адреси на близки, в това число и от Велинград. Към момента издирването е само на територията на Якоруда и областта, но ако се наложи детето ще бъде обявено за общонационално издирване.

Заради изчезналото дете е отложена насрочената за днес специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност и всички полицейски сили са насочени към Якоруда. Очаква се на място да пристигнат полицаи от Областната дирекция на полицията. Но място е и лично директорът на ОД на МВР Дойчин Дойчинов, както и прокурор Мирослав Каназирев от Районна прокуратура – Разлог, които лично организират издирвателната акция.

2-годишният Мехмед изчезна мистериозно вчера, последно е забелязан около 17 часа от съседи на улицата пред дома му. Сигналът е подаден около 18 часа. Цяла нощ той е издирван и от близки на семейството, като са обходили голям периметър от близката гора.

Засега не се изключва нито една версия, каза комисар Дойчинов, включително и отвличане. Дойчинов призова гражданите да подават сигнали и да съдействат на полицията.в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене