Connect with us

ВИДЕО

Кой е отговорен? Замърсяване край Рилския манастир / Видео

Published

on

Мъж показа нагледно замърсяването край Рилския манастир. Иван Минков засне мръсните участъци и ги качи в социалната мрежа. Ето какво написа:

„Днес реших да заведа мои близки до Рилския манастир и да им покажа прекрасните места, на които ходим доста често на пикник. Конкретното място е малко над самия манастир, близо до реката и пълно с маси и пейки и за моя огромна изненада го заварих в състоянието, което виждате на снимките. Снимките не се повтарят и са правени през 5-10 метра една от друга, като останаха и няколко незаснети места. Каквото и да кажа ще е малко, така че ще ги оставя тук, за да им се „насладите“ и Вие! Качвам и видео към конкретното „произведение.“

ВИДЕО

Патронен празник във видео в ОбУ “Св. Паисий Хилендарски” – с. Долно Осеново

Published

on

Притеснени заради усложнената епидемиологична обстановка в страната в ОбУ “Св. Паисий Хилендарски” – с. Долно Осеново отбелязаха патронния празник на училището с видеопослание на учениците от шести клас, които под ръководството на класния си ръководител и учител по БЕЛ г-жа Топузова, припомниха за живота и делото на будителя.

Табла, посветени на дееца за просвещение украсиха коридорите. Малко нетрадиционен, но все пак празник.

Честит празник на всички учители и ученици! Търсете в себе си искрата, която Паисий е запалил преди стотици години!

Continue Reading

ВИДЕО

/ВИДЕО/ Как се създават предприятия за заетост на хора с увреждане се обучаваха българи и македонци

Published

on

Обучителен семинар по проект „Изграждане на мрежа за социално предприемчиво“, проведе Бизнес инкубатор Гоце Делчев. Проектът се реализира по програма „Interreg – IPA CBC”. Проекта се реализира в сътрудничество с „Фондация за подкрепа на малки и средни предприятия“ от гр. Струмица, Република Северна Македония. Основната цел на семинара е създаване на трудова заетост на хора с увреждане, на безработни млади хора, на тези на които предстои пенсиониране но не им достига трудовия стаж и на хора от уязвими групи които са изключени от пазара на труда.

Обучителният семинар е насочен към представители на местните власти, неправителствения сектор и образователните институции. По програма, семинарът трябваше да се проведе в гр. Струмица но поради епидемиологичната обстановка семинарът се проведе „он лайн“.

Участниците в семинара от българска и македонска дискутираха виртуално. Всички участници в семинара получиха сертификат за обучението. За конкретните очаквани резултати от обучението, директорът на Бизнес инкубатор Гоце Делчев, Росица Джамбазова, сподели специално за Топ Преса.

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

ПОПУЛЯРНИ