Започнаха маймунджилъците! Директорът на училището във Вълкосел започна да овърта и да се моли да спрем да пишем!

Този път май – напипахме нещо повече от скандално – нещо доказуемо престъпно. Пощата на Топ Преса е зарита с имейли от директорА на СОУ във сатовчанското село Вълкосел с молба да „снишим тона“ и да спрем да пишем, проблемите щели да се решат.

За да е сигурна в резултатите от работата си Топ Преса днес входира и сигнал до шефа на РУО – Благоевград относно случая с финансовото състояние на училището.

Толкова е просто уважаеми господа управници. Извадете документите, покажете реалното състояние на училището. ПОКАЖЕТНЕ ФИРМАТА ДОСТАВЯЛА ГОРИВА В УЧИЛИЩЕТО И НА КАКВИ ЦЕНИ! ТЯ СОБСТВЕНОСТ ЛИ Е НА БРАТЪТ НА КИРИЛ ПАСКОВ – ЛИДЕРЪТ НА ГЕРБ – ХАДЖИДИМОВО? Да или не ! Не дрън дрън…

Това няма как да се покрие, договори, банкови извлечения, приходи и разходи. Направете го вие доброволно, защото обещаваме ви ще го направи прокуратурата. Ние няма да оставим нещата така, още повече виждайки как се гърчите.

Това не било „истина“, онова не било „истина“. Чакаме проверките от инспектората на министърството и РИО – Благоевград инициирани от нас. А като получим резултатите от тях ще ги внесем доброволно в прокуратурата и там ще се види, кой лъже и кой – не. Истината е по силна от всичко! И тя ще лъсне!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене