Пример за лоялност! Успелият бизнесмен от Сатовча Венци Манов напуска ГЕРБ и подкрепя Цветанов!

Успешният читири мандата съветник  в ОБС Сатовча, шивашкият предприемач Венци Манов напуска Борисов и тръгва с Цветанов. Това стана ясно след проведена среща на Цветан Цветанов в сатовчанското село Плетена  в шивашкият цех на Венци Манов преди дни. Манов е обявил вече публично ,че проведената преди дни сесия на ОБС е последната му като общински съветник от групата на ГЕРБ и че става общински лидер в Сатовча на новата партия която сформира Цветан Цветанов.

Настина достойна и мъжка позиция.

Само за една седмица всички сериозни хора на ПП ГЕРБ и дясно мислещите в района, припознаха в новата политическа структура „Републиканци за България“, като истинската нова дясна алтернатива. Партийният строител както е известен Цветанов в политичестият елит на страна и не само, се препотвърди с изключителен авторитет сред обществото и с чиста съвест може да се каже, че е новата алтернатива за стабилно и държавническо управление. нещо на което партия ГЕРБ беше синоним но до скоро. Надеждите са насочени към Цветанов, защото докато на практика той управляваше партия ГЕРБ дълги години, партията се радваше на нечуван международен авторитет и беше пример за политическа стабилност в страната. След отцепването на Цветаоов от партията на Борисов обаче, структирите тръгнаха страмглаво надолу, даде се път на посредствени хора, които сринаха авторитетът и до нулата, коментират сатовчалии след срещата си с лидерът на „Републиканци за България“.

Ето какво сподели в личната си страница след срещата в Плетена и самият Цветанов :

„За мен бе удоволствие да се срещна с прекрасните хора на село Плетена, община Сатовча. Благодарен съм, приятели, за това, че заедно обсъждаме учредяването и целите на новия политически проект „Републиканци за България“. Благодаря сърдечно и на Венци Манов лично, че е част от каузата ни и заедно ще изградим местната структура на „Републиканци за България“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене