И Гоце Делчев излиза на протест „Не на маските и изолаторите в училище“! Днес от 17 часа!

„Не на маските и изолаторите в училище“ – това е слогана на националния протест днес, който се провежда да територията на страната в различни часове. 

Инициатори са родители на ученици, те се организират през социалните мрежи, а организатори са от групата „Обединени родители“ и се готвят публично да горят маски пред просветното министерство.

„Призоваваме всички населени места в България, да подкрепят протестите срещу маските, ковид тестовете, ваксините и изолаторите, подготвяни за българските деца“, апелират организаторите, които са обявили протеста си за 12:00 часа по обед пред МОН в столицата.

По същото време ще излязат пред РУО и родители от Благоевград, Бургас, Пловдив, Шумен и Ямбол, за да изразят несъгласието си за безумните, според тях, мерки в училище за старта на новата учебна година в условията на пандемия от коронавирус.

Град Гоце Делчев също не отстъпва. Родители от града и региона организират мирен протест, който ще стартира днес от 17 часа на площад Гоце Делчев  – пред паметника. Всеки който подкрепя, каузата „Не на маските и изолаторите в училище“, може да излиза своята позиция днес от 17 часа пред паметника на град Гоце Делчев в града на едноименния площад. 

„Призоваваме всички населени места в България, да подкрепят протестите срещу маските, ковид тестовете, ваксините и изолаторите, подготвяни за българските деца“, пишат до Топ Преса от групата „Обедидени роодители“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене