ВиК подменя водопроводната мрежа в Гоце Делчев и региона

„Уважаеми жители на село Рибново, държа да се извиня за причиненото неудобство от въвеждането на режим за ползването на питейната вода. В момента се извършват ремонтни дейности по подмяната на стария и вреден интернитов водопровод от местността Илистен, което налага прекъсване на водоподаването. Извършват се още ремонтни дейности по подмяната на водопровода вътре в селото. Надявам се на търпение от ваша страна, защото това го правим за подобряване на водоподаването към селото и подобряването на качеството на водата.“  Така  кмета на община Гърмен обясни на жителите на гърменското село Рибново наложеният воден режим през последните дни заради ремонтни дейности .

Както вече съобщихме , екипи на „Водоснабдяване и канализация“ извършват  подмяна на водопроводната мрежа в Гоце Делчев, Брезница, Рибново и Гайтаниново.

Служители на водното дружество работят по част от улица „Драма“ в Гоце Делчев. Обектът е с дължина 430 м, като на място се полагат нови полиетиленови тръби с диаметър 160 мм. Изпълняват и ремонтни дейности за обновяване на водопровод по ул. „Софата“ в село Брезница, община Гоце Делчев.

Ремонти се извършват и в улици в  гърменското село Рибново и в село Гайтаниново, община Хаджидимово.

Обектите са заложени в Инвестиционната програма на ВиК – Благоевград, която се реализира последователно и в срок.

Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява жителите на с. Нова Ловча и с. Парил, община Хаджидимово, че във връзка с изпълнението на ремонт на довеждащ водопровод за с. Нова Ловча и с. Парил, за периода от 14.09.2020 г. (понеделник) до 25.09.2020 г. (петък), в часовете от 09:00 ч. до 16:00 ч., ще бъде нарушено водоподаването.

Препоръчваме на потребителите, които ще бъдат засегнати от нарушеното водоподаване, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене