Скандал! Група съветници иска да купи опозиционната политика на Топ Преса срещу кмета Румен Томов! Удариха на камък!

Ексклузивно! Топ Преса не може да бъде инструмент за прокарване на бизнес интереси. Уважаеми читатели, медията ни е основана преди 9 години и има последователи с групи – общ брой над 120 000 последователи.

Доказали сме в годините, че единствения интерес за който работим е нашия собствен и този на хората които ни следят и подкрепят. Нашите читатели. От осем месеца насам Топ Преса изпълнява указанията на така наречения, кмет на град Благоевград, които публично поиска медиите да „го разпъваме на кръст“ виждайки нещо нередно извършено от него или взето решение от екипа му. И ние зорко изпълняваме мисията си, с песната от кмета.

Днес обаче една шайка бизнес търгаши, които с години критикуваме ни предложиха да се „обединим“ срещу Томов. Това е шайката Динатстрой, Васил Миладинов и Димитър Урдев, закриляни от войводата им Емил Павлов – Емо Пресевната. Урдев предлага на Топ Преса да даде фронт на групата му за да умаловажава и да „плюе“ кмета. Публично заявяваме Топ Преса не участва и няма да участва в такива игри. заставайки рамо до рамо с откровени търгаши и непочтени хора, независимо от интересите и каузата с която ни ангажират. Дружбата с такива хора петни името на една медия. Ние не се борим за чиста съвест а за будна, но си имаме достойнство. Динатстрой – марш от нашите страници, че ще ни увоните и нас. Нали вие бяхте тези, които парадирахте миналия ноември, че си пиете кафето с новия кмет?

Нали вие гордо стискахте ръката на Томов викайки му на ухо „ние бяхме с теб“, както правехте при Камбитов? Това, че сме споделили една достоверна информация от фейсбука на Урдев, не НИ прави инструмент за прокарване на бизнес интересите ви, ей! Жалкари! Търсете си друга медия. Продажна. Не щем двестата ви лева!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене