Камбитов се връща в надпреварата за кмет на Благоевград?

Камбетов ще търси реванш, срещу Румен Томов и жестоката си опозиция, която го свали от власт? След като бившият кмет на Благоевград, доктор Атанас Камбитов обяви публично, че напуска партия ГЕРБ, тази сутрин веднага тръгнаха слуховете, че той ще се присъдени към новия проект на Цветан Цветанов. 

Топ Преса с цел да изясни ситуацията, щателно се разрови в контактите си и покани политически познавачи и аналазатори да коментират обстановката окло споменатите по горе новини. Вариант Камбитов официално да оглави партията на Цветанов в Пиринско – няма, категорични са информаторите ни. Той определено би се ангажирал да помага на бившият втори в ГЕРБ но „отстрани“ и не директно.

Това което може би ще стресира политическата обстановка в района е, евентуалното връщане на Камбитов на политическата сцена, като евентуален кандидат за кмет на предстоящите избори в югозападната столица. Избори ще има, категорични са информиращите ни и според тях те били въпрос на малко време. Бившият кмет на Благоевград е решен да търси реванш от политическите си врагове в ГЕРБ – Благоевград от които беше предаден и тези които организираха калната кампания срещу него.

Тези които веднага предлоложихте че партията, което би издсигнала екс кмета на Благоевград за нов мандат ще бъде тази на Цветанов, ще кажем че бъркат. Камбитов вече сформирал екип, инициативен комитет под слогана „Благоевград си ТИ“, които театрално щели да го поканят публично да се върне на кормилото на града и да продължи да го управлява. А той от своя страна след дълго калесване, щял да кандиса.

Някои от анализаторите пък са на мнение, че Камбитов щял да управлява в сянка и да пусне свой човек за кмет, върти се името на неговата заместничка и спътница в живота Христина Шопова, но според сериозните политичедски ирачи, това било малко вероятно. Камитов не би рискувал, заради горчивия опит на Паскалев, който пусна напред Томов и сега съжялава за своя избор.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене