Вяра: Хиляди се кефиха на „Пайнер” звездите в Благоевград, Кали накърми бебето пред сцената, Галин докара до истерия фенка

публика

Шоуто тръгна с барбито на българския фолк Мария, Борис Дали дойде със съпругата си, Константин изчетка местните хубавици

Над 10 000 благоевградчани куфяха на концерта на фолкизпълнителите на “Планета Пайнер – Лято 2014” в Благоевград. Часове преди началото на концерта феновете на попфолка от Югозапада буквално окупираха Благоевград с викове и бурни емоции. Сред тях бяха и братята Мартин и Кристиян Пищолски със свои приятели. „Въпреки че пеем песни, различни като стил и жанр от този на фолкпевците, ние харесваме музиката им и искрено се забавляваме”, казаха те.

Борис Дали с почитателка

Шоуто стартира с барбито на родния попфолк – певицата Мария, която бе подготвила впечатляваща сценография на сцената. По време на своя микс от песни тя смени няколко тоалета, като заложи на женственост и много сексапил. Непосредствено след нея щафетата поеха Борис Дали, Фики, Кали и Галин.

Кали с бебето си

Най-голям интерес обаче предизвика дебютантът Галин, който буквално взриви публиката, няколко от почитателките му дори изпаднаха в истерия при вида му. Докато той пееше на сцената, 20-годишната Ивона едва бе удържана от охранителте, за да не прескочи загражденията и да отиде при него.

Константин

„Галин е номер 1, той е най-големият от всички”, повтаряше тя, слушайки изпълнението му. И ако Галин взриви публиката, появата на Борис Дали пък влуди тийнейджърките. Сексапилният изпълнител пристигна с личния си автомобил БМВ в компанията на своята съпруга. Не остана по-наазад и фолкпевецът на 2013 г. Константин. Верен на своя стил, той не спря да забавлява почитателите си от сцената и зад нея. Специално за „Вяра” Константин сподели, че Благоевград е един от любимите му градове. „Тук винаги идвам да пея с чувство на любов. Благоевградчанките са сред любимките ми и като публика, и като визия, много темперементни и красиви”, каза певецът.

Галена

Младата изпълнителка Андреа също се представи блестящо, като заложи на танци и ефектна мултимедия, а мъжката част полудя при вида й. Малина пък не се сдържа и слезе сред публиката, като нажежи страстите на феновета на макс. Емилия блесна с тоалет и изпълнение на едни от най-обичаните й песни. За да изпълни актуалните си хитове, на сцената се появи и дуетната й половинка Ави Бенеди. Илиян също заложи на дуетни изпълнения – с Устата и братовчед си Алекс. Романтична и много нежна, Джена изпълни хитовете си от последните години. С елегантна рокля Цветелина Янева заложи на ефектна сценография, хитовете й бяха изпратени с овации. Анелия беше на висота, след нея на сцената се появи Преслава в елегантна рокля и със заразяваща усмивка.

Най-голям интерес на концерта предизвика Кали. Тя бе дошла с 3-месечния си син Александър и го накърми пред сцената. Дори и за секунда не изпусна от ръце и поглед малкия Алекс, единственият човек, на когото го повери, докато пее, бе съпругът й Александър. „Обичам да пея, искам докрай да бъда верна на своите фенове, справям се благодарение на подкрепата и разбирането, което получавам от съпруга си. По време на цялото турне той е неотлъчно до мен, поверявам Алекс само на него, така пея спокойно”, каза тя.

Концертът бе закрит от Галена, която смени няколко тоалета по време на своя микс, а за финал покани Фики, за да изпълнят дуетната си песен “Кой”.

Снимките:

1 иляди благоевградчани куфяха на площада

2 Борис Дали със своя почитателка

3 Кали за миг не изпусна от погледа си сина си Алекс, единствено съпругът й го пазеше, докато тя пееше на сцената

4 Плакат с надпис „Бъди спокоен, слушай Галин” бе издигнат от почитателите на певеца

5 Константин бе сред най-забавните по време на концерта

6 Очарователната Галена закри концерта

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене