Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Ивайло Константинов: Хванах съветниците от ОДБ и БСП в общ заговор преди сесията срещу заема от 3 млн. евро, дясното политическо пространство в Дупница е строено по инженерингов проект на Пламен Галев и Ангел Христов, 2/3 от съветниците са техни протежета

Бившият председател на Общинския съвет Ивайло Константинов хванал съветниците от ОДБ и БСП в общ заговор ден преди сесията за гласуване на животоспасяващия 3-милионен облигационен заем, това обяви той на съвместна пресконференция с депутата от ГЕРБ Кирил Калфин.

„Видях ги вечерта преди сесията в офиса на Информационно обслужване-Кюстендил в жк „Бистрица” в Дупница и тогава разбрах, че съдбата на заема е предрешена още в четвъртък.

103-градусова сватба люля Сапарева баня: Шофьор от Овчарци открадна най-хубавата мома на Костинброд, 145 друсаха хора под ритмите на „Трите смока”

Шофьорът Костадин Йовичин от сапаревобанското село Овчарци открадна една от най-хубавите жени в Костинброд  – Десислава, и я направи своя законна съпруга. 145 души, начело с кумовете  Надя, Филип и дъщеричката им Ванеса, викаха „горчиво” на сватбата в Сапарева баня.

Момиченце проплака навръх Бабинден в МБАЛ-Самоков, управителят д-р Ковачка дари телевизор за родилките

Калина Стоилова проплака в ръцете на д-р Антоанета Кънчева 20 минути преди официалното тържество в МБАЛ-Самоков по случай Деня на родилната помощ вчера в 10,10 ч. Момиченцето е първата рожба на Веселина Стоилова от Самоков. Момиченцето тежи 3 кг и е 50 см.

С питка и баница гостиха кмета Камбитов на Бабинден в благоевградското родилно, подари им хладилник

С питка и домашна баница медиците от родилното и неонатологичното отделение в Благоевград посрещнаха кмета на общината д-р Атанас Камбитов. На Бабинден той отиде на крака при лекари, акушерки, медицински сестри и помощен персонал, в ръцете на които се ражда и прохожда бъдещето на Благоевград.

Червените трескаво редят свои хора: Росен Димитров сяда на стола на Валери Митков в “Автомобилна администрация” 

Росен Димитров заменя софиянеца Валери Митков в Регионална дирекция „Автомобилна администрация“ -Кюстендил. Последният бе временно изпълняващ длъжността, като наследи на поста човека на Валентин Микев – Милен Йорданов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене