Адвокатът Теодор Тошев атакува кмета Р. Томов: „обещаното не е като даденото“. Томов излъга бедния дядо Станко, че ще има дом и топла храна

Спомняте ли си историята на 76-годишния Станко Митов от Благоевград, който всички в града познаваме като Дядо Коледа с лотарийните билети?

За онези от Вас, които не помнят, ще припомним, че по време на извънредното положение бай Станко, както го наричат повечето хора, остана без работа, доходи, а от там и без дом. В този момент благоевградчани показаха, че имат големи сърца и само за броени дни бяха събрани хранителни продукти и парични средства от първа необходимост, които бяха предадени на бай Станко.

Въпреки обещанията, които бяха дадени на 76-годишния мъж, от общинското ръководство не последва нищо. В кабинета си в общинска администрация Томов организира среща с бай Станко, на която му даде куп празни обещания, а именно 76-годишният мъж да бъде настанен в социално жилище, както и да бъде включен в програмата „Топъл обяд”.

Адв. Тошев каза, че за пореден път е разочарован от действията или по-скоро от бездействията на кмета инж. Томов и на неговия екип, които са много добри в даването на обещания, а след това в гръмкото правене на нищо. „Не е хубаво да се прави политика на гърба на страдащите хора като бай Станко.“ Това заяви пред Новинарска агенция Е 79 адв. Тошев.

4vlast-bg.eu

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене