Вяра: Кюстендилският футболист Илиян Чавдаров удари 3200 лв. от „Еврофутбол”, редува тренировки със слънчеви бани

Илиян Чавдаров

23-годишният кюстендилски футболист на „Велбъжд“ Илиян Чавдаров се отдава на слънчеви бани на общинския плаж в областния град, съчетавайки релакса с тренировките за предстоящия сезон. Чаровникът, по когото въздишат десетки кюстендилки, редува сутрешните занимания на стадион „Осогово“ с плажа. От време на време красавецът се отдава и на стрийт фитнес в лесопарк „Хисарлъка“. В района на къщичката на Баба Яга има лостове и други уреди, подходящи за тренировки, и Илиян не ги отминава.

178-01-02-286_n

Наскоро спортистът, който е запален по „Еврофутбол”, удари джакпота, спечелвайки 3200 лева. В продължение на месец той изкара и на пункта на родителите си в кюстендилското село Горна Гращица, където семейството има черешови масиви. Преди известно време Илиян Чавдаров беше няколко сезона в Кипър, където игра за един от тамошните клубове. Футболистът се раздава докрай на терена, не се щади и когато има положения, винаги е точен в противниковата врата.

178-01-02-528_n

Футболистът е смятан за фешън икона сред колегите и приятелите си. Той се облича изключително стилно и модерно. Значително време прекарва в огледалата и заради прическата си.
Много от приятелките му го сравняват с Джъстин Тимбърлейк. На стадиона от трибуните феновете пък му викат Шева – съкратено от Андрей Шевченко – футболист, нападател, рекордьор по голове за националния отбор на Украйна. Прякорът му идва заради удивителната прилика.
Чавдаров има по-малък брат, който се казва Васил. Малкият също се занимава с футбол, по примера на батко си. Той не пропуска негов мач на стадиона.

viaranews.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене