Connect with us

Хороскоп

Хороскоп за 15 август

Published

on

ОВЕН

Вероятно по-голямата част от вашия знак ще бъдат заети с материални дела днес. По отношение на имущество у мнозина се наблюдава стремеж към промяна. Изглежда става дума за покупко-продажба. Действайте с посредник. Денят ще ви изненада със спънки, отложете някои задачи

ТЕЛЕЦ

Доста напористи сте в преследване на целите си, но поведението ви граничи с агресия. Бъдете по-компромисни, старателно избягвайте конфликти. Сега е важно да сте в хармонични отношения с партньорите си. Някой усилено ще ви ходатайства днес по интересуващ ви въпрос и ще има успех и добри изненади и за вас.

БЛИЗНАЦИ

Събота за мнозина се явява тягостен и досаден ден. Забелязва се загуба на интерес към работата, липса на амбиции. Действително не са изключени някои лични проблеми, но имате сили да се справите, а и не бива да влияят върху отношенията с колегите.

РАК

И за вас са валидни промени. Засягат ви както лично, така и в деловия живот. Откриват се възможности за материални придобивки, доста изгодни изглеждат контактите ви днес. Едно запознанство може да ви е от полза, не пренебрегвайте съдружна работа. Очаква ви спешно заминаване, свързано с авантюра.

ЛЪВ

Ще ви изненадат новости в събота, нищо чудно да се наложи да промените плановете си. Надали ще ви бъде приятно, при мнозина се забелязва стремеж към уединение. Не се препоръчва да се самоизолирате, сега е важно да сте решителни и позитивни.

ДЕВА

Събота фиксира промяна от професионално естество, която ще се отрази благотворно върху бюджета ви. Откриват се нови възможности за реализация, за допълнителни възнаграждения или други материални придобивки. Наблегнете на контактите, някой ще ходатайства за вас. Хубаво е да работите в екип с други хора.

ВЕЗНИ

Събота е с емоционални окраски за по-голямата част от вас, късметът ще ви съпътства през целия ден. Имате прекрасни възможности да удовлетворите интересите си, независимо от какво естество са те. Връзките ви в обществото са хармонични и може да разчитате и на подкрепа. Неочаквана покана за нова съвместна дейност .

СКОРПИОН

Денят дава старт на хубави трансформации в личния живот, възможно е романтично увлечение. Събота е подходяща за контакти. Освен емоционално удовлетворение носят и материални облаги. Ще срещнете човек, с когото отдавна сте се разделили, но са останали прекрасни спомени от връзката ви. Очакват ви придобивки.

СТРЕЛЕЦ

Неприятностите в събота се свързват с любовните дела, но не са особено съществени и ще се справите. Може би трябва да сте по-компромисни. По-добре съсредоточете вниманието си в занимания, които ще ви донесат удовлетворение. Пазете се от конфронтации с близки хора, но злонамерени към семейството. Предстои ви неотложна работа, която ще е съпроводена с доста ядове и несъгласие.

КОЗИРОГ

За голяма част от вас денят се характеризира с материални дела и въпроси от любовно естество. Нищо чудно да тръгнете на път, за да осъществите намеренията си. Ще имате успех в изпълнението на домашни задачи, възможни са придобивки вкъщи или вести за такива. Изглежда мнозина са без професионални ангажименти. В очакване сте на някакво съобщение, което днес ще ви зарадва.

ВОДОЛЕЙ

Не разчитайте на обещания и услуги, а поемете работата в свои ръце. Имате възможности да извършите някои промени в професионалния си живот, които ще се отразят благотворно и върху финансите ви. Важно е обаче да не действате припряно, да се пазите от грешки и подвеждане. Действайте спокойно и ще имате успех. Парирайте всякакви опити за интриги, не се конфронтирайте.

РИБИ

Събота обещава успех, но не забравяйте предпазните мерки. Денят е сполучлив за нови начинания, но не започвайте нищо, преди да сте се подсигурили максимално. Имате и финансов шанс, някои ще имат делово пътуване. Други ще посрещат гости, които ще ви донесат хубави емоции. Късмет и в партньорски взаимодействия. Бизнесът ви спори и очаквайте материални облаги.

коментара

Advertisement
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 22 октомври

Published

on

ОВЕН
Овни, днес действията ви са прекалено открити и често неудобни за много от околните. Това е позиция, която предизвиква трудности и създава напрежение на много нива. До известна степен имате право, но онова, което желаете, ще го постигнете.

ТЕЛЕЦ
При Телците четвъртък е ден на трудно начало, което се свързва с намеренията ви за промени. Ще ги осъществите, но бавно. Положението ви не е много по-различно от това на Овните, но вие имате друг стил на действие.

БЛИЗНАЦИ
Четвъртък е ден на надеждите за родените под Близнаци. Предстои ви обновление на вътрешно и външно ниво, но то ще настъпи постепенно и бавно след преодоляване на редица препятствия, което няма да стане много лесно. От приятели и съдружници можете да очаквате измами и мошеничество.

РАК
Вие наистина сте устремени към нова реализация и промени. По всичко личи, че намеренията ви сега ще успеят, но безпокойството отново ще ви притеснява въпреки твърдото ви решение за осъществяване на делата. Четвъртък бележи край на мъченията, но поставя въпроса за психическа устойчивост и точни преценки.

ЛЪВ
Ще имате достъп до мястото, което възнамерявате да посетите, и възможност да реализирате намеренията си. Предварително се откажете от блъфиране и демонстрирайте твърдост. Много от вас са обезпокоени по финансов проблем и са готови на всичко, само да успеят да решат въпроса в своя полза.

ДЕВА
Този ден носи отдавна желаното разрешение на вашите финансови проблеми, свързани с работата ви. Има обаче някои условия, които е задължително да спазите, за да постигнете гореказаното. Избягвайте и най-малкия риск. Не демонстрирайте дръзновение – това създава впечатление за нестабилност.

ВЕЗНИ
Вашите проблеми също намират положително разрешение в четвъртък, каквито и да са те. Не липсват препятствия, но ще ги преодолеете. За различните сфери в живота този срок е различен, както и степента на постижение. По делови въпроси в професията положителните резултати ще бъдат налице още днес.

СКОРПИОН
Четвъртък се очертава като успешен ден. Имате възможности за осъществяване на полезни контакти, които в много случаи могат да завършат с придобивки за вас. Успехи ще имате и в професията си днес, но много от вас подхождат емоционално за разрешаване на различни въпроси, което ще ви създаде проблеми.

СТРЕЛЕЦ
Добър е вашият финансов шанс в четвъртък и сега можете да намерите разрешение на въпросите, които очакват отговор. На първо място, ще получите необходимата ви подкрепа от приятели. Денят се свързва с пътуване. Трудности можете да очаквате при реализиране на дейности, свързани с административни решения. Ще загубите проект от мудността им.

КОЗИРОГ
За родените под Козирог четвъртък е неочаквано успешен ден. Все пак голяма част от успеха ще се дължи на вашите контактни условия. Съществува известна опасност от дезориентация, предизвикана поради неправилни оценки, и това може да помрачи вашия успех. Преценявайте трезво действителните условия и реагирайте по адекватен начин.

ВОДОЛЕЙ
Днес Водолеите са възпрепятствани за решителни действия. Проблемът се свежда предимно до личностната ви нагласа днес, върху която немалко давление оказва домашната обстановка. Въпреки всичко повечето от вас ще бъдат както винаги с достатъчен професионален капацитет, за да извършат полезни действия, които ще им донесат нужното признание.

РИБИ
Емоционалността надделява днес у вас и ще ви създаде делови трудности. Освен това изоставяни проблеми постоянно ще излизат на преден план и ще допринасят за раздвояването ви. При някои от вас е належащо пътуване и може би ще решите тъкмо днес да го направите. Добри възможности създават контактите с приятелите днес. Най-важно е да не връщате мисълта си назад.

коментара

Continue Reading

Хороскоп

Хороскоп за 20 октомври

Published

on

ОВЕН
Вторник е доста успешен ден. Днес много от вас могат да завоюват финансови придобивки или да потърсят разговор с началника си в службата за повишаване на заплащането. Освен всички възможности денят ви носи късмет.

ТЕЛЕЦ
Телците са благоразумни във вторник и действат при изключителна сигурност. Днес не се занимавайте с финансови проблеми и каквито и да било финансови дела. В такава дейност няма да имате успех. Контактите ви обаче ще бъдат плодотворни, а вие сте в състояние да осъществите началото.

БЛИЗНАЦИ
Трудно започвате във вторник. Изглежда повечето от вас са преуморени и желанието им за каквато и да е активност се е изпарило. Независимо от всичко денят е успешен при вас. Трудно ще ви се отдадат финансови дела, а може да бъдете и измамени от страна на партньори. Не се доверявайте лесно.

РАК
Днес можете да реализирате вашите намерения в деловата дейност. Ще имате професионален успех, който може да е свързан с неочаквано предложение от страна на началниците. С почти същия успех можете да реализирате нови контакти или подписване на нови договори.

ЛЪВ
Щастлив е вторник за родените под Лъв. Сега делата ви придобиват добра финансова стабилност и имате допълнителни възможности за парични реализации. Много от вас ще получат различни предложения днес, някои от които доста съблазнителни, но не разчитайте много на тях.

ДЕВА
Във вторник сте продуктивни и с възможности за добра делова реализация. Не бива обаче да действате самостоятелно и всичко, което възнамерявате да сторите, нека бъде подплатено с участието на вашите съдружници. Днес избягвайте парични ангажименти. Ще получите хубави новини.

ВЕЗНИ
Днес Везните са непредсказуеми. Много от вас ще имат странни желания или ще действат несинхронизирано. Разсеяни сте и трябва да бъдете внимателни на работното си място и в контактите си. Днес ще получите новини, но не за всички вас те ще бъдат добри. Някои ще бъдат разочаровани.

СКОРПИОН
Изцяло владеете и своите, и чуждите възможности, но не диктаторски, а на базата на приятелски контакти и взаимна дейност. Вторник е много благоприятен, силният ви шанс днес ще се прояви в успешни контакти, от които можете да имате и финансова изгода. Ще получите предложение за пътуване.

СТРЕЛЕЦ
Не заемайте неизразителна позиция във вторник, защото имате добри шансове днес. Но най-малката преграда на пътя ви е в състояние да ви разколебае и спре. Не сте убедени и в собствените си сили, което е допълнителна причина да се откажете лесно. Сега имате добра възможност за контакти. Трудности ще имат онези, които са заети в сферата на стрителството.

КОЗИРОГ
Козирозите са хора с много качества и днес мнозина могат да демонстрират това богатство. Денят обаче ще ви създаде проблеми в службата, възможен е спор с началството, но той е излишен и е по-добре да го избегнете. Бизнесмените ще имат нов шанс за реализиране. Не го пропускайте, за да не съжалявате в бъдеще и да не обвинявате други за провала си!

ВОДОЛЕЙ
За мнозина от вас се очертава доста труден ден. Приемайте по-спокойно нещата около вас и упреците, които често са незаслужени. Не е приятно, но сега и да се борите за правотата си, никой няма да слуша вашите доказателства. Успешен е денят ви за работа с администрации. Ще получите известие от съдебна инстанция за някакви документи, които очаквате отдавна.

РИБИ
Действията ви днес са доста несигурни и колебливи. Имате добри шансове и е неуместно да пропуснете положителните си възможности. Те ще се изявят категорично при контактите ви, и то по повод пари и придобивки. Не бъдете подозрителни, спокойно можете да повярвате на околните в тяхната искреност. Колегите ви говорят за вашия неотдавнашен успех.

 

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ