Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

За първи път: Дама ще бъде новият областен управител на Благоевград

Дама сяда в стола на областния управител на Благоевград. Сензационната новина бе коментирана оживено вчера от група десни активисти, които се кълняха, че информацията им е от достоверен източник. С кандидатурата й бил запознат и президентът Росен Плевнелиев, който щял да натисне служебния премиер за назначението й. Единствено местните боричкания в дясно и удари под пояса можело да подлее вода на новия шеф в пола. Тя е активист на СДС от годините на разцвета му и добре позната в областния център. Мълвата за назначението й вече обикаля благоевградските кафенета, има дори залози за името й.

Оплакаха 24-годишната красавица Десислава Бакрачева от Самоков при херметически затворен ковчег, болестта й била мистериозна и опасна за околните

Починалата завчера в столична клиника Десислава Бакрачева беше оплакана и погребана при затворен ковчег. Патоанатоми забраниха контакт с нея. Оказа се, че болестта й била по-страшна от вирусна бронхопневмония и причината за смъртта е лекарска тайна. Роднините й през сълзи обясняваха, че това е било направено по нареждане на патоанатомите, направили аутопсията.

Шефовете на РЗИ и Агенцията по храните в Благоевград д-р Лена Павлова и д-р Михаил Бащавелов обявиха: Окончателно! Eклери са натровили децата от лагер-школата в хотел „Орфей” в Банско

Един от еклерите, взет за проба, е дал положителна реакция за салмонела, причина за хранителното натравяне на децата и учителите от лагер-школата в хотел „Орфей” в Банско, това обявиха на съвместна пресконференция шефовете на РЗИ и Агенцията по храните в Благоевград д-р Лена Павлова и д-р Михаил Бащавелов.

От депутат Ахмед Башев стана директор на училището в Огняново, ДПС-Гърмен го номинира за парламента

Доскорошният депутат Ахмед Башев стана директор на основното училище в гърменското село Огняново. Титулярното шефско място в ОУ „П. К. Яворов” се пази за Башев от 2005 г. Досега временно изпълняващ длъжността директор бе Юлия Лазарова. Тя управляваше училището със заповед до завръщането на титуляря.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене