Хороскоп за 10 август – понеделник

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден за пътуване и обвързване, за посещение на пазари и панаири, за срещи с посредници и производители, за уговаряне на нови доставки и поръчки. Може да направите изгодна сделка и да намерите нещо търсено отдавна. Добре е да се тествате в нова бизнес инициатива, която ще донесе пари и придобивки. Тенденцията е да се печели дори и от нещо незначително.

Телец 21 Апр – 21 Май

Луната навлиза в Телец и преминава през градусите на финансова екзалтация. В този ден ще имате поне една печалба, а някой ще се уреди с няколко чудесни оферти и сделки, които ще се развиват успешно във времето напред. Водете преговори, търсете нови партньори и доставчици, направете заявки и заверки, подпишете нови договори, пътувайте и хванете късмета в движение.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес може да се решите на крачка, която ще промени в положителна посока работата, бизнеса и отношенията ви в социума. Чудесен ден за сключване на нови договори. Може да се продаде непродаваемото, да се получат отстъпки от цени на стоки, услуги и доставки. Ще се реализира и полуготовата ви продукция. Сега е момента да влезете в нови делови и партньорски отношения.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Един успешен и творчески ден. Може да подпишете важни договори, да направите изгодна сделка и да намерите нещо търсено отдавна. И в любовта сте на крачка от целта, от едно приятно преживяване и среща, която ще осмисли бъдещето ви. Ще постигнете победа на различни нива. Време е да поставите условията си пред шефове и партньори. Ден за духовно и лично изцеление.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Луна и Уран ви гледат предателски от знака на Телеца. Ще се окажете без дотации и съюзници в момент, когато е трябвало да ви връщат услуги и да изпълняват поетите ангажименти. Ще правите доста отстъпки и компромиси, за да получите желаното и уговореното. Ще се наложи да намалите цени на продукти и продажби. Ще ви връщат или ще трябва да връщате стоки с изтекъл срок на годност.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Луна и Уран ви гледат в брилянтен аспект от знака на Телеца подкрепени от трите планети в Козирог. Късметът ще ви се усмихне неочаквано и в места, където до момента сте получавали откази. Очертават се благоприятни за вас обрати в отношенията с околните, с колегите, с шефовете и с близките у дома. Като допълнителен бонус в живота ви ще се появи неочакван благодетел и спонсор.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Този ден може да компенсира загубите, проблемите и неудобствата изживени в миналите дни. Ще уредите изгодни сделки, договори и поръчки. Може да направите успешни връзки с потребители и снабдители и да се включите в перспективен проект с изгодна възвращаемост на средства и ресурси. Действайте активно, внедрете се на позиции, които ще ви помогнат да спечелите.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

От днес до обед на 12-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца, а това ще донесе проблеми в бизнеса и сделките, ще изисква тичане по инстанции, допълнителни разходи и ограничение в приходите. Вечерта е рискова за родените около 1 ноември, а утре и другите ще страдат поради конфликтния аспект със Слънце и Меркурий. Не рискувайте, ще попаднете в неприятни положения.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Денят покровителства преговори и договаряния, води ви към търсените търговци и посредници, дава възможност да стъпите на сигурна база в нова среда с добре пресметнат ход. Сключените договори ще са дълготрайни и ще съживят бизнеса, от който сте на път да се откажете. Може да се продаде нещо на сметка, да се пласира полуготовата или залежала продукция.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Денят носи неочаквани обрати, които ще ви помогнат да изплувате от неприятностите и да направите верния избор. Получавате одобрение за работата си, предложенията ви се приемат от определен професионален кръг, а някой ще дочака и желаното финансиране. До края на деня може да си стиснете ръцете след изгодна поръчка, доставка и сделка, която ще има продължение и в бъдеще.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Луната навлиза в Телец и до вечерта ще включи Слънцето ви в негативни аспекти с планетите от Лъв. Ще бъдете подложени на опън и натиск, ще се наложи да проведете консултации или да дадете такива. Хора с власт и положение ще се опитват да ви привличат или притискат с условия и изисквания за действия или услуги от ваша страна. На крачка сте от разходи и неприятно обвързване.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Чудесен ден за започване на нова работа и преминаване на по-висок пост в служебната йерархия. Препоръчват се участие в групови инициативи, където ще бъдете подкрепени или ще изпъкнат личните ви знания и умения. Влизате в ръководни роли и у дома, независимо намеренията на близките. Днес се слуша вашата воля и вие сте капитанът. Дано знаете какво да изкомандвате.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене