ВИДЕО! Нов случай, в който „Социално подпомагне“ – Гоце Делчев съсипват живота на един обикновен човек

212121

ГЛЕДАЙТЕ СЛУЧАЯ НА ФАТМЕ И ТОГАВА НИ СЪДЕТЕ ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАМЕ С НЕГО!

Основната критика към информационна агенция www.toppresa.com от някои наши читатели е защо се занимаваме с „просяци“ или „пропаднали хора“. Да, това е факт и го завяваме най-отговорно. Има хора, които ни пишат на лични съобщения в социалните мрежи и интернет, че сме паднали много долу, занимавайки се със случаи, като този на София Стамберова, който още пищи в ушите на редица институции.

Да си признаем, недоумяваме защо сме под натиск на такава критика, но върло редакционният съвет реши да продължи социалната тематика на нашите медии, редом с всичко друго. Защо? Защото не можем да обръщаме гръб на неоправдания, бедния човек… на този, който не е на равностойно положение с нас – хората, които претендираме, че живеем нормално и човешки, без значение от историята, която го е докарала до това положение. В крайна сметка ние показваме история, а вие – читателите, обществото сте съдници. Преди да коментирате обаче, спомнете си за библейската притча и нека пръв хвърли камъка този… знаете кой…

Заради факта, че следим случая и кореспонденцията й, и с президентството, и всички компетентни институции, нашата редакция продължава да комуникира постоянно със София Стамберова. Жената, която вдигна глава срещу „Социални грижи“ – Гоце Делчев. Историята пак можете да видите тук.

За да ни докаже, че не е сама в битката си срещу бюрокрацията и Нели Цветкова – шефката на „Социални грижи“ Гоце Делчев, тя се свърза с нас да ни представи историята на  Фатме от Дебрен. Свита жена, бедна, млада оставила в приемно семейство малкото си дете, заради това, че била репресирана от социални грижи Гоце Делчев. Предлагаме ви да видите тя какво каза пред нашата камера и да обявим публично, че ще се заемем и с нейния случай. По думите на Фатме, проблемите й от 12 май със „Социални грижи“ – Гоце Делчев, са превърнали живота й в ад. Защо?

ГЛЕДАЙТЕ:

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене