Футболистите на „Пирин“ (Гоце Делчев) Ив. Макриев и Ал. Георгиев се скриха от жегите на Попови ливади

Футболистите на „Пирин“ (Гоце Делчев) Иван Макриев и Александър Георгиев отново показаха, че освен тренировките в отбора допълнително укрепват формата си с индивидуални занимания и показаха начин как може да се избяга от жегите, налегнали родния им град и България. Верни на своята страст към туризма, двамата предприеха поредния си поход из пътеките на курортното селище Попови ливади – любимо място на много неврокопчани и хора от региона.

Двамата през последните няколко години все се разминаваха в почивките, тъй като играеха в различни отбори, най-сетне са заедно и по-лесно може да планират своите действия. Дуетът планира увеличаване на групата и са поканили всички, които искат с тях да покоряват планинските пътеки, като заложената минимална дистанция за преход е 6-7 километра.

Тепърва се очаква да стане ясно дали Иван Макриев ще запаше пушка и с нея да броди из горите, след като приятели на двамата футболисти на „Пирин“ свидетелстват, че Александър Георгиев, който е страстен ловджия, почти е запалил по хобито си и своя съотборник. Кога ще бъде първият урок по стрелба с ловна пушка остава пълна енигма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене