Кратките: ПАЗИ, БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ И ДА ВЛЕЗЕ В РИАЛИТИ ПРОГРАМА – ТРИЗНАЧКИТЕ: „НИЕ СМЕ НОВИЯТ ЛЕВСКИ ЗА БЪЛГАРИТЕ“!

Triznachkite-51

Винаги, когато наближи новият сезон на „Биг Брадър“, тризначките изплуват от анонимността си и започват да ръсят мозък по медиите.
Този път те заявиха, чули-недочули, че няма да влязат в Брадъра, понеже там имало комунисти, а те били против комунизма. Не, че някой ги е канил изобщо. Не, че са получавали някакви предложения.
Получава се така – ти не го каниш, то вика, аз няма да дойда.
Трите сестри подразбрали, че темата ще бъде различните поколения и различните строеве и оттам стигнали до извода, че продуцентите са станали комунисти и ще възхваляват стария режим. В малките им мозъчета явно няма как да влезе прозрението, че точно по Нова телевизия това няма как да стане, пък ако ще и екипът да е от „Че Гевара“. Вяра, Надежда и Любов са горещи поклоннички на Бойко Борисов и затова нямало да се дадат в риалитито.
„Там са големи мошеници и в най-скоро време очаквайте големи разкрития“, казват хорово те. „Измамиха ни. Ще ви разкажем как крадат и много други неща ще ви разкажем. Те ни обраха, те ни пречат да се реализираме“, твърдят трите една подир друга. „А ние сме бъдещето на България. Ние сме новият Левски, който ще изгони всички комунисти и ще поведе българите напред“, заявяват смело те и предизвикват луд смях и отвращение у малкото си почитатели. Нерде Левски, нерде тризначки…
Известните с ограничеността и простотията си, момичета този път стигнаха дъното. Особено когато всички си спомнят, че на импровизирания изпит по история в Къщата те не се сетиха за второто име на Левски. Сега обаче ще спасяват България. Пази, Боже, сляпо да прогледне и да влезе в риалити програма…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене