Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Фани Цветкова от Сапарева баня: Закупих чрез посредниците Севдалина и Валентин Спасови ново жилище от Георги Близнаков и Давко Давков, оказа се дупка, пълна с мухъл, и част от хотел

110 000 лв. броих на дясната ръка на шефа на FSхолдинг Давко Давков – Георги Близнаков за жилище от около 70 квадрата. То е пълно с мухъл, който лази по стените навсякъде, това заяви в редакцията на вестник „Вяра” Фани Цветкова – учителка по френски език. От известно време тя се е установила и живее в Белгия, но преди три години купува жилище в Сапарева баня.

Самоубийството на полицая потресе цял Сандански: Пенсионерът Георги Кочев: С Темелко Попдимитров прекарахме чудесна вечер в гаража ден преди да сложи край на живота си, изплати си дълговете

Самоубийството на полицая Темелко Попдимитров потресе Сандански, съседите на почерненото семейство са в шок от трагедията. Те споделят, че Темелко е бил душа човек – тих и скромен. Съпругата му и 8-годишната му дъщеричка вчера излязоха на разходка из парка в Сандански за разтуха.

С решение на Темида в Благоевград: Боян Петров–Боци остава в ареста, ДАНС продължава разследването си срещу него

Боян Петров–Боци остава в ареста, това стана ясно вчера, след като районният съдия Екатерина Николова определи за него най-тежката мярка „задържане под стража”.47-годишният благоевградчанин е обвинен за държане на наркотици и незаконна пушка в дома си на бул. „Св.св. Кирил и Методий”, където живее заедно със съпругата си адвокат Ана Бойчева. Боци бе арестуван в петък след акция на ДАНС в жилището му, при обиска бяха открити амфетамини в хладилника и незаконна пушка.

Шефовете на затвора превърнаха клуба за културно- масови прояви в джамия, помаците се молят пред погледите на Левски и Ботев

Клубът за културно-масови мероприятия в затворническото общежитие в Самораново беше превърнат в джамия, разкриха в сигнал до „Вяра” затворници.

Всяка вечер на българомохамеданите им се дава ключът от клуба и те ходят там боси върху чаршафи и се молят на Аллах под погледите на Васил Левски, Христо Ботев, Любен Каравелов и много други български герои, чиито портрети са наредени там, оплакаха се заключените.

На търг за 145 000 лв. продадена бензиностанцията на Младен Тренев, съпруг на ексшефката на фирма „Фарма Петра”

„България Инвестмънт груп” спечели вчерашния публичен търг за бензиностанцията на Младен Тренев, съпруг на скандалната шефка на петричката общинска фирма „Фарма Петра” Силвия Тренева, която е разследвана от ДАНС за източване на над 2 млн. лева от държавния бюджет в продължение на няколко години.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене