Инж. Росица Димитрова инициира среща със собственици на вили в местността „Бодрост“

Управителят на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград инж. Росица Димитрова инициира среща със собственици на вили в местността „Бодрост“, община Благоевград. Тя ще се проведе на 1.08.2020 г. от 11.00 часа. Повод са постъпили запитвания във водното дружество, свързани с водоподаването.
Основната цел на организираната среща е да бъде разяснено, че ВиК – Благоевград не планира прекъсване на водата във вилната зона и че подобни твърдения по никакъв начин не отговарят на истината.
Акцент ще бъде поставен и върху необходимостта от откриване на партиди на водоснабдените имоти в местността, за да може изразходваната вода от летуващите да бъде реално изчислявана.
Дружеството „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград неколкократно е изисквало от Община Благоевград заверен списък на водоснабдените имоти, но такъв не е предоставен на оператора.
По време на срещата ще бъде акцентирано и върху намерението на ръководството на ВиК – Благоевград за ремонт на чешмата, намираща се в непосредствена близост до вилните сгради.
Чешмата ще бъде реновирана със средства на водното дружество.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене