Адвокат Емил Колевичин отново застава начело на БСП в Разлог

Адвокат Емил Колевичин отново застава начело на столетницата в Разлог. Той е избран за председател на структурата на БСП в административния център при провелата  се завчера общинска отчетно-изборна конференция, на която са присъствали 36 делегати. Номинации за председателския пост са получили трима души. Емил Колевичин е избран с гласовете на 23-ма  от  съпартийците си, а за досегашния председател и общински съветник в местния парламент Николай Дундалов  са гласували 13 делегати.

Третият, получил номинация, е другият общински съветник  Пламен Ботев, който е отпаднал от надпреварата при първото гласуване, което се е провело в събота.

Емил Колевичин бе председател на столетницата в Разлог до 2016 година след два изкарани мандата. Той не участва в надпреварата, тъй като според устава на БСП един председател може да изкара два последователни мандата. Тогава Николай Дундалов бе избран с мнозинство от  41 гласа от общо 63-ма делегати, а останалите гласове бяха разпределени между другите двама – Пламен Ботев и Галина Адамова.

Промени има и в пленарния състав. Предстои да се избере изпълнително бюро и да се начертае програма за дейността на партийната организация.

в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене