Ангел Джамбазки: Честит Международен ден на транспортния работник!

Наред с медицинските работници, Вие бяхте на първа линия в борбата с корона вируса. Изказвам искрената си благодарност и възхита към всички Вас- водачите на превозните средства в градския транспорт, машинистите на влаковете, водачите на лекотоварни и тежкотоварни автомобили за ежедневна дистрибуция, куриерска и пощенска дейност. Вие показахте истинска смелост, която рядко срещаме в днешно време.

Поздравявам Ви! Всеки от Вас, който беше на своя пост, обединени зад това да има икономика, и да продължи да функционира обществото. Убеден съм, че предстоят много по-добри години в транспорта, включително железопътния, недооценяван и разграбван дълги години. Сега е моментът да се започне бързото възобновяване на някои забравени и прекъснати транспортни връзки.

Желая на всички водачи на автобуси, камиони, влакове, на всички спедитори, ръководители на транспортните процеси, работници по поддръжка на транспортната техника и инфраструктура да сте живи и здрави, безаварийна, приятна и справедливо оценена работа в транспорта! Бъдете здрави! Бъдете упорити в работата си!

Честит Международен ден на транспортния работник!

Снимка на Ангел Джамбазки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене