Байрактарски подарява по 30 броя „Благоевградска ВЕСТ“ на ГЕРБ, ДПС и БСП в Благоевград!

Това обяви днес шефът на „Благоевградска ВЕСТ“ и „Топ Преса“ – Методи Байрактарски

Много е важно посланието на медиите ни да стигне до местната власт. Това прави Стаменов в Гоце Делчев с вестник „Градът“, това правя аз в Благоевград с „Благоевградска ВЕСТ“. Вестниците се разпространяват безплатно, а тиражът е достатъчен да обхване над 100 000 читатели. Когато публикуваме на страниците си заглавие: „Жената, която не допуснали до кмета Томов, остава на улицата… МАРИЯ РИЗОВА: ЩЕ СИ СЛОЖА КРАЙ НА ЖИВОТА… НЕ МОГА ДА ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ!“  или „Болно момче от Благоевград се нуждае от 5 000 лв. за животоспасяваща операция“….  Не би трябвало да има оправдания от рода:  „Не сме го чели“, „Никой не ни е казал“, „Не е стигнало до нас“. Затова въпреки всичките ми ангажименти, аз лично ще нося вестниците до централите на ГЕРБ, ДПС и БСП в Благоевград, както и до Андон Тодоров – Председател на Общински съвет Благоевград,  Бисер Михайлов – Областен управител на Област Благоевград и други от управлението на града“,  споделя Байрактарски.

Общинските ни съветници могат да намерят вестника в заведението до общината (кафето на театъра). Във всеки брой има по нещо и за тях.  Има хора в местната власт, които не правят нищо, за Благоевград… Четем хубави неща за тях в платени публикации в никому неизвестни сайтчета, което им дава фалшиво самочувствие… кому е нужно това? Затова във всеки брой показваме нередности и проблеми и чакаме тяхното решение.

ВИДЕО

Припомняме, че Веселин Стаменов покани Методи Байрактарски да води рубриката си от „НЕУДОБНИТЕ“ в авторското му предаване „Свободни думи“. Байрактарски веднага приел, защото „Свободни думи“ гони по рейтинг скандалната онлайн поредица „НЕУДОБНИТЕ“.    Байрактарски направи грандиозно завръщане показвайки в    „Безумици“ Боби Ингилизов, който се нуждае от спешна операция и жена от Благоевград готова да сложи край на живота си, защото е останала на улицата, а кмета Томов не я допуснал до кабинета си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене