ИНИЦИАТИВА НА ТОП ПРЕСА! Почивай в неврокопския край – печи се на морето!

Уважаеми читатели на информационна агенция www.toppresa.bg обръщаме се особено към тези които ни четете от столицата и другите общини в страната извън югозападна България. Ние от местната медия, решихме да подемем инициатива да ви убедим и да ви накараме да смените схемата си за почивка това лято.

Знаем и виждаме че повечето от Вас, предпочитат Гръцкото море предимно района на Кавала, Неа Парамос, Неа Ираклица и пр. Това са все уникални плажове много близки до района на град Гоце Делчев и общините Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. Как ще реагирате на идеята да почивате на някое хубав хотелче в Огняново например, къща за гости в Лещен, Делчево или Долен… Квартира в град Гоце Делчев или в прекрасният хаджидимовски край. Морето ви е само на 40 мин път, ГКПП Илинден не е толкова натоварено.

Тоест докато си пиете кафето в колата и сте на морето. Цял ден плаж, после планиска прохлада, или край басейнчето в Огняново, пресен шаран на „Белите скали“ или приятно узо край гребната база в Огняново.

Защо пък не жарени ребърца с ракийка край барбекюто в Делчево …. Плажовете в Гърция са страхотни, но хотелската база в района е по добра. Помислете за вашите изживявания и разнообразие. В такива времена новите идеи успяват. Доверете ни се.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене