Тази седмица във вестник „Благоевградска ВЕСТ“

* Жената, която не допуснали до кмета Томов, остава на улицата…

МАРИЯ РИЗОВА: ЩЕ СИ СЛОЖА КРАЙ НА ЖИВОТА… НЕ МОГА ДА ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ!

 

* Управлението на Румен Томов – „проба/грешка“ всеки ден! – Комични ситуации, решения без логика и съсипващи общината!

 

* Инж. Росица Димитрова: Търсим решение за проблема с водоподаването на селата, имаме набелязани няколко основни варианта

 

* Благоевградският китарист Георги Янев и Мис България Райна Налджиева очакват първородната си рожба

 

* Книгата ГДБОП стана хит сред ченгетата!

 

* Напрежение в БСП – Благоевград! Лобита се обърнаха срещу кмета Румен Томов!

 

* ДЖЕБЧИЙКИ В БЛАГОЕВГРАД!

 

Търсете „Благоевградска ВЕСТ“, безплатният вестник на Благоевград и региона !!!

www.facebook.com/BlagoevgradskaVEST

I „Благоевградска ВЕСТ“

Има медии, които пишат много, но не казват нищо… Ние не сме от тях, ние винаги казваме това, което трябва, и то винаги стига до ушите на когото трябва. Доказателство за това са всички решени проблеми, които сме ви показвали. Осъзнаваме огромната сила на нашата медия и това ни кара да бъдем отговорни към нашите многобройни читатели и приятели. Смеем да наричаме приятели хората, участвали до сега в нашата кампания „I Благоевградска ВЕСТ“, която ви показваме. Хората, които обичат най-голямата медийна група в Югозапада – Топ Преса.

Мариета Димитрова

Мариета Димитрова e главен редактор в Blagoevgrad News, тя е наша колежка и приятелка с която създадохме онлайн поредицата „НЕУДОБНИТЕ“.  Работила е  като репортер-кореспондент на „Господари на ефира“. Бивш автор и водещ на сутрешно предаване по ТВ „ОКО“. Член на Асоциацията на европейските журналисти – България и учредител на „Асоциация за свободни медии“ –  сдружение с нестопанска цел, което се осъществява с помощта на Фондация „Америка за България“.  Има за цел, да се даде  трибуна на журналистически разследвания, които не могат да излизат в други медии, да насърчи и подкрепи независимата разследваща журналистика на регионално ниво.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене