Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Месец след като изпратиха Николай Радев на онзи свят: Иван Карастоянов лудее в басейна на баща си с невръстната си приятелка Лора, похвалиха се с клип в социалната мрежа

Дни след излизане от затворническата килия Иван Карастоянов възстановява силите си от шока при смъртта на Николай Радев и последвалия арест със скокове в басейн. Моментите на възстановяването му край басейна на вилата на баща му – Владимир Карастоянов, са заснети от невръстната му приятелка Лора Цветанова, която непрестанно му се възхищава и чурулика около него с камера.

Миков реже главата на Мая Манолова в политиката, вади я от листата в Кюстендил! Ангел Найденов се опитва да я спаси пред Станишев!

Жестока вътрешнопартийна битка се разгаря в БСП, докато от Бузлуджа към партийните активисти се сипят розови балони. Председателят на Народното събрание и лидер на соцпартията Михаил Миков се готви да ликвидира политически Мая Манолова, научи ПИК от източници на „Позитано“ 20.

Възмутени санданчани: Собственикът Парапунов разчисти терена си за продажба със сеч на зелени дървета, отнема ни въздуха за дишане в парка

Нова табела за продажба на земя цъфна на околовръстния път над градския парк за Пирин планина към местността Попина лъка. Частният имот на семейство Гаганелови от Сандански 4 пъти е продаван и последният собственик Парапунов е „разчистил“ терена чрез сеч на зелените дървета в парк „Свети Врач“, необезпокояван от никого, твърдят бдителни санданчани.

3000 от ВМРО и НФСБ викаха „Долу ДПС” и „Мизия, Тракия, Македония“ на шествие в Благоевград за 111 г. от Илинденско-Преображенското въстание

Над 3000 симпатизанти и привърженици на НФСБ, ВМРО, Съюз на патриотичните сили „Защита“ и др.  се включиха в мирното шествие в Благоевград, посветено на 111 г. от Илинденско-Преображенското въстание. Със скандирания и лозунги „За България – свобода или смърт“, „Мизия, Тракия, Македония“, „Помнете героите“, „Героите не умират“ представителите на национално-патриотичните организации огласиха улиците на областния център на Пиринско.

Инцидент на международна лагер-школа на математици в хотел „Орфей” в Банско: Седем деца и техните учителки приети по спешност в болница в Разлог със симптоми на хранително натравяне

Седем ученици и две учителки, едната от които румънка, бяха приети по спешност в болницата в Разлог вчера със симптоми на хранително натравяне. Пострадалите деца са на възраст от 9 до 16 г. Те са от Благоевград, Самоков и София. Сред тях има и две французойчета – на 12 и 13 години. Всички, настанени в болницата, са с оплаквания от висока температура, повръщане и разстройство.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене