Без категория

Оля Спасова – Лица От Югозапада

LicaOtIugozapada

Lady Bulgaria 2014 – International – Оля Спасова от Дупница e студентка трета година “Екология” в Югозападен университет „Неофит Рилски“

Olq_Spasova
Разкажи ни нещо повече за конкурса – Lady Bulgaria 2014?
– За конкурса Lady Bulgaria имаше кастинг на които се явиха двеста момичета от всички градове в България. От тях бяха избрани само единадесет участнички, сред който бях и аз. Конкурсът се състоя в Grand Hotel Sofi, благодарение на Меги Савова. Имаше три тура. Една от водещите беше Мариана Маринова, която е организатор и на “Мис Силикон”. Вълненията зад сцената бяха неописуеми и неповторими. Всяка бързаше да се преоблече, всяка хвърляше дрехи навсякъде, но винаги успявахме да стигнем навреме излезем на подиума. Много голяма еуфория кипеше покрай нас, много светлини ни огряваха, но и напрежение не липсваше.

Къде се чувстваш по-добре на подиума или пред обектива?
– Чувствам се добре и на подиума и пред обектива. Тези неща ги приемам повече, като хоби и нещо забавно за мен, отколкото като работа. Нищо, че едни снимки ми отнемат около 6 часа, или едно ревю около 10 часа дневно. Уморително е, но въпреки всичко не бих се отказала от нищо !!!

Би ли се снимала гола?
– В близкият месец ми предстоят изключително много снимки, както за реклама, така и за календар. Също ми предстоят и снимки с поне двама фотографа, които имат интересни идеи, които няма да споделя сега, а ще оставя да бъдат загадка, докато излязат на яве. Не бих се снимала гола, поне за сега. Всеки ми задава този въпрос, както и мои приятели, близки и хора от обществото . На този етап съм на това мнение, а за по натам не знам.

Olq-4

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене