РАЗДОР В СЕМЕЙСТВОТО НА БИВШИЯ КМЕТ НА БАНСКО! Кум и кумец се скараха – в кой оставят парите?

Най – новата политически мълчав от курортният град Банско. Ковчежникът и човекът през който минаваха всички схеми на бившия кмет на града Георги Икономов, му бие шута!?

Вярно ли е че Димитър Даутов управителят на „Лесострой“ЕООД фирмата през която минаваха много сделки в общината, докато Икономов беше кмет, е решил да каже на бившия си началник и кум – „До тук!“ Журналистическо разследване преди време удостовери че чрез Даутов, Икономов успява да узакони парите с които построи луксозната си къща в Банско. Схемата е проста, семейство Икономови продават апартаментът си на Даутов на невиждано висока цена и така придобиват достатъчно пари да построят палат в Банско. Днес обаче Икономов не е на власт и Даутов не вижда причина да си върне придобитото на екс кмета.

Двамата са оптегнати отношения а според наши източници в Банско, може би скоро ще пламне яка война. Икономов не бил на себе си заради сериозни и лични и професионални проблеми и нямало да прости туко – така предателството на кумеца си. Следим темата…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене