ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БЕЗПОЩАДНА! 4 СОЛЕНИ АКТА на собственикът на конете заради това че животните пасяха в градските гробища! ДОКУМЕНТИ

Преди седмица информационна агенция www.toppresa.com и регионалният вестник „Градът“, публикуваха материал със следният текст:

„Здравейте искам да Ви споделя какво заварихме тази сутрин на градските гробища в гр. Гоце Делчев! Коне между гробовете тъпчейки  и пасящи каквото намерят.

Пращам  ви снимков  материал… Това със сигурност не е единичен случай и предполагам, че няма да е последен.

Сигнал от Стоян Григоров от Гоце Делчев

Стоян се е обърнал  към дежурния в общината и от там му обещали, че ще вземат мерки и повече няма да се повтаря.“

Оказа се че след сигналът на нашия читател, общината взела навременни и адекватни мерки. На собственикът на конете от снимките са направени два акта. След дни същият пак се опитал да пасе животните си в гробището, което било преустановено веднага и отново му са направени два акта. Така че, доста солено, ще му излезе наглостта да пасе животните си върху могилите на загинали войници, както се вижда на фотосите. Местната власт апелира към гражданството да бъдат безкомпромисни, когато видят нередности, защото само заедно ,можем да превърне в Гоце Делчев в още по добро и чисто място за живеене.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене