Книгата ГДБОП стана хит сред ченгетата!

Този път нашия колега и известен български писател Веселин Стаменов, спяха да провокира хората под пагон и с бели якички служещи в системата на министерството на вътрешните работи. Само преди двадесет дни от печат излезе най – новият вулгарен роман на твореца – озаглавен ГДБОП.  Разбира се с това заглавие типично в познатия си стил авторът на касови вулгарни романи, провокира и грабва вниманието като нагъл крадец без да пита.

Според първоначалните впечатления и коментари в социалната мрежа фейсбук Стаменов е сплел уникална интрига свързана с честните ченгета, корупцията в МВР и това което се случва по високите етажи на институцията.

Стъпка по стъпка Стаменов започна да води читателя от ниското стъпало показвайки психологията на обикновеният редовият служител и динамичното с постоянно напрежение и интерес, го води до коридорите на висшето управление. Книгата не само че е интересна но е и полезна, защото има своята мисия да покаже на бял свят гнилите места и ябълки в МВР и най – малкото да провокира истинските политици реформатори да ги отстранят то системата.

А интересът на униформените към книгата явно е дошъл от там, че вулгарният роман говори на техния език, пропагандира протестът им и показва, цената на решенията им взети в правилната и не толкова правилната посока в тяхната работа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене