Юнската сесия на ОБС Гоце Делчев насрочена за последният ден на юни/ 30.06.2020г/

Редовното юнско  заседание на ОБС Гоце Делчев насрочи за 30.06.2020 г. /вторник/ ,председателят на малкият парламент Димитър Балтаджиев . Заседанието ще се проведе в залата на ОБС Гоце Делчев .

Предварителният дневен ред се състои от 10 точки  а именно :

 

  1. Предоставяне за управление на Министерство на вътрешните работи на части от ТВ ретранслатор за поставяне на радиокомуникационни съоръжения.
  2. Продажба на урегулиран поземлен имот VIII /осми/ от квартал 21 /двадесет и първи/ по плана на село Лъжница на собственика на построената в имота сграда.
  3. Продажба на урегулиран поземлен имот I /първи/, имот с пл.№9 /девет/ от квартал 77 /седемдесет и седем/ по плана на с.Брезница на собственика на построената в имота сграда.
  4. Прекратяване на съсобственост в урегулиран поземлен имот X, имот с пл.№593, 610 от квартал 15 по плана на с. Корница.
  5. Провеждане на публични търгове с явно наддаване за продажба на недвижими имоти, частна общинска собственост в град Гоце Делчев.
  6. Предоставяне на земи от общинския поземлен фонд по искания на Общинска служба по земеделие град Гоце Делчев.
  7. Провеждане на публични оповестени конкурси за отдаване под наем на кабинети включени в капитала на „Медицински център-I Гоце Делчев“ ЕООД гр. Гоце Делчев.
  8. Определяне на представител на община Гоце Делчев за извънредно заседание на 07.07.2020 г. на Общото събрание на Асоциацията по ВиК на обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД гр. Благоевград и съгласуване на позиция и мандат по дневния ред.
  9. Разрешаване изготвянето на подробен устройствен план за промяна предназначението на земеделски имот /нива/ с №17395.40.4, местност „Чифлигарски лозя“ от землището на град Гоце Делчев, община Гоце Делчев, за „производствени и складови дейности“.
  10. Разрешаване изготвянето на подробен устройствен план за промяна предназначението на земеделски имот с №05606.27.79, местност „Балтовици“ от землището на село Борово, община Гоце Делчев, за „склад за съхранение, поддържане и ремонт на селскостопанска техника“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене