Иван Давидков – Яйцето напуска Благоевград?

Един от най- богатите благоевградчани, човекът наричан един от водещите инвеститори вн града и региона, смята трайно да напусне родния Благоевград. Иван Давидков известен повече с прякора си Яйцето, смятал да замрази всичките си проекти, единственото работещо предприятие щяло да остане цехът за бутилиране на минерална вода, макар че заради пандемията търсенето на водата му сериозно намаляла.

Основен пазар за Давидковата вода, беше курортният град Слънчев бряг, където Яйцето има хотел. Заради пандемията обаче, туристическото бижу на южното черноморие едва ли ще се развие и напълни туристи тази година, така че Давидков щял да поддържа капацитета на водата, само за да покрива разходите. Основният слух който върви заради това негово решение е фактът, че Давидков не може да се разбере с управлението на Румен Томов. Публична тайна е че Яйцето и бившия кмет на Благоевград – Атанас Камбитов са бивши съдружници и от години се говореше че имат общи бизнес проекти.

Сега Камбитов като не е на власт, Давидков вече нямал сериозни интереси в града и напускал. Щял да се установи трайно в София.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене