Бившият кмет на Банско Георги Икономов агитира гербаджии от града да напуснат партията и да идат при Цветанов!

На вниманието на общинският лидер господин Мацурев! Под носа на общинското ръководство, провалилият се кандидат кмет от ПП ГЕРБ за град Банско – Георги Икономов провежда съботажни действия в собствената си партия.

Тече ли кампания стил Видин, Враца и Монтана? Водещи членове на партия ГЕРБ в града и региона, са били вербувани от Икономов и неговия кум, да напуснат демонстративно партията и да се влеят в новата политическа структура оглавявана от бившият зам. – председател на ГЕРБ – Цветан Цветанов.

Разбира се действията на Икономов, са били тайни той самият все още се пишел – гербаджия. Целта му е една да играе в двата лагера и да тегли дивиденти.

От една страна на помага на бившия си началник Цветанов и да има свое лоби там, както е известно Икономов е изцяло кадър на Цветанов от първия му ден в политиката, от друга страна да отвори фронт срещу общинския лидер Мацурев, за да направи интрига между него и ръководството на ГЕРБ, видите ли под ръководството на депутатът структурата на ГЕРБ се разпада.

Тези действия за пореден път доказват едно – работата на хора като Икономов винаги е целяла едно – да постига лични и дълбоко користни резултати за себе си и своите близки. Дали му разбихме схемата предстои да разберем.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене