Общинският съветник от Благоевград Бисер Стойчев убеден: Ако Румен Томов стигне на балотаж на задаващите се избори – пак ще бъде кмет!

Един от най – върлите подръжници и фенове на настоящият кмет на град Благоевград – Бисер Стойчев, който е общински съветник в местния парламент от независимата квота на партия БСП, най – сетне вдигна завесата на стратегията на Румен Томов. 

В социалната мрежа фейсбук Бисер Стойчев, който е острието на Томовия лагер, заяви категорично че избори в града ще има и че ако настоящият кмет Румен Томов, успее да стигне до балотаж – той отново ще е следващият кмет на града.

С думите си Стойчев догаза едно – лагера Томов е приел съдбата си и вече се готви за избори. Топ Преса знае че в Благоевград, тече нечуван пазарлък за евнтуални кандидати или оттегляне от кандидатури. Според нашата информация, около Томов вече сеструвпат политици и играчи тип „Стойчев“, които не са толкова силно политически ангажирани към някоя партия, което подсказва че опасението че този път БСП няма да подкрепи нястоящия кмет е твърде вароятно да се случи.

Изборите в югозападната столица стават все по вероятни. А резултатитте от тях все по трудно прогнозируеми!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене