За трети път правителството оповестява всички договори за „информация и публичност“ със средства на Европейския съюз

писане

В изпълнение на ангажимента на правителството за пълна прозрачност при разпределението на средствата за „информация и публичност“ по проектите финансирани със средства от Европейския съюз, на интернет страницата на Министерския съвет отново са публикувани всички „медийни договори“, които са сключвани след 1 януари 2007 година. За улеснение на заинтересованите лица, данните са представени в две отделни таблици: за сключени договори в периода 1 януари 2007 г. – 30 май 2013 г. и за сключени договори в периода 1 юни 2013 г. – 30 юни 2014 г.
Справките са изготвени от Централното координационно звено към Министерския съвет и са на база подадената информация от отделните министерства и ведомства, които оперират със средства от Европейския съюз.
Това е третото оповестяване на договорите за „информация и публичност“ през последните 13 месеца. На 3 юли 2013 г. за първи път всички „медийни договори“ за период от близо седем години бяха публично оповестени. На 17 април 2014 г. справката бе актуализирана и бе представена на сайта на правителството.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене