Брандо от Плетена в болницата под полицейска охрана, жителите на Плетена и Сатовча искат затвор за него

Стрелеца от Плетена –Цветан Марински  в болницата с високо кръвно под полицейска охрана , простреляният Младен Каменов опериран  по спешност в столична болница

Снощният  инцидент при който бе прострелян около 30 годишният Младен Каменов е тема № 1 която се  коментира не само в родното село на стрелеца Цветан Марински – Брандо и простреляния мъж , а и в цялата община Сатовча и целият гоцеделчевски регион  . Цветан Марински е горски служител в ДЛС “Дикчан“ – Сатовча и е известен в горските среди не само в Сатовча но и в Гоце Делчев и Хаджидимово като  скандалжия , не уравновесен човек който от мухата може да направи слон и без да му мисли да произведе скандал с побой и по тежки последици като  снощният инцидент при който той простреля роднината  си Младен Каменов . В момента стрелеца Марински се намира в гоцеделчевската болница „Иван Скендеров“ , приет е бил снощи с високо кръвно и  наранявания  в областта на лицето и тялото  след  побоят който предизвикал който е завършил със стрелба и ранен човек. Марински е  под полицейска охрана в болницата а  криминалисти  още от сутринта правят оглед на местопроизшествието в Плетена .

„Крайно време  е Брандо  вече да бъде осъден и прибран в затвора „ коментиран  жители на Плетена и колеги от ДЛС „Сатовча“ . Той е уволняван  на няколко пъти заради безбройните му „ подвизи“ и в момента шефовете го държат на работа буквално от страх да  не завихря нови скандали . Той е вълк единак  , никой дори не иска да седне с него едно кафе да изпие хората го избягват като прокажен защото  знаят че от нищо нещо  прави скандали. Брандо с фалшиви документи дълги години  злепоставяше и уличаваше в кражби дори и директори на ДРС „Дикчан“ и кметове . Обиколи всички партии включително и „Атака“ разнасяше слухове и взривяваше етнически скандали в общината  докато не постигна  своето , а именно да го водят на работа в горското  да ходи когато си иска и по цял ден необезпокояван  от никого да добива и продава тикли.Много кратно е изравян пред съда да отговаря за свои криминални и други деяния но в повечето случаи се е отървавал с лъжи .Този път обаче  май сам падна в капана и всички се молим да бъде вече осъден за да си плати за всичките мръсотии които е сътворявал през живота си и е съсипвал здравето и бъдещето на десетки хора с доносите си“  са  коментарите с които днес  хората на община Сатовча обясняват както случая така и случващото се през годините около прословутия  плетенски Брандо.   Както писа Топ Преса , скандала е избухнал   снощи  в село Плетена около 22:30 часа . Марински паркирал ремаркето пред къщата на роднините си Каменови и им препречил пътя.

Невъзможността да излизат и да изкарат колата си довело до забележка а то отговорил че „Пътят е негов и ще си паркира където си иска“ . Двамата мъже се сбили и Брандо извадил от под седалката законно притежаваният“ Макаров“ и започнал стреля на посоки . Изстреляни са били 4 куршума с два от които Младен Каменов бил прострелян в ръката и гръдният кош .

С третия куршум Брандо се целел в главата на мъжа който успял да се скрие в плевнята си  но  не го улучил за щастие с което е било предотвратено убийството .Докато Брандо вилнеел в Плетена  се събрали комшии и доста хора които не могли да реагират по никакъв начин за да стопират скандала .

Близките на простреляният мъж са категорични че ще съдят до край стрелеца Марински и ще настояват за по тежка присъда със затвор. Те са категорични ,че този път  няма да приемат по никакъв начин извиненията на Марински и молбите му да не завеждат дело срещу него .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене