Атанас Камбитов заплю съветниците на ГЕРБ в Благоевград, които запазиха главата на обс шефа А. Тодоров: Нямат срам! Предатели!

Атанас Камбитов

„Вчерашната сесия на Общински съвет е логичен резултат, еманация, на всичко, което се случваше през последните години.
Резултат от безпринципните предизборни договорки, абсурдни политически коалиции, задкулисни предателства и от махленските пазарлъци в Общински съвет.
Резултат от действията и поведението на хора, чиито лични амбиции и интереси са над всичко.
За тях целта оправдава средствата!
Срамно и обидно!
Срамно за ръководството на Общината и председателя на Общински съвет, които сътвориха този фарс, с любезното съдействие на едни многогодишни общински съветници, за които знаем, че нямат срам.
Обидно за Благоевград!
Вредно за Благоевград!
P.S. Маските падат!
Поне на всички стана ясно кого подкрепиха и за кого работеха на местните избори голяма част от т. нар. ръководство на общинската организация на ГЕРБ!“ обяви бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов веднага след като информирахме вчера, че:

Георги Корчев, Радослав Тасков, Мария Гошева, Рашко Динков, Владимир Таковски и Валентина Шаркова
излизат от офиса на ГЕРБ минути след като спасиха Андон Тодоров от сваляне.

Лично евродепутатът Андрей Новаков, който е областен лидер на ГЕРБ в Пиринско, организира съветниците на партията в Благоевград за спасителната акция на председателя на местния парламент Андон Тодоров. Както съобщихме, Калоян Ханджийски предложи ОбС да гласува прекратяване на мандата на Тодоров с мотива, че той се конфронтира непрестанно с кмет, администрация и съветници. „Нека да е свободен да си гледа предизборната кампания.“, отсече Ханджийски. ГЕРБ обаче успяха да отложат другарския съд срещу Тодоров.

Новаков влята с бойна крачка по време на дебатите за свалянето на Тодоров, приближи се до Кирил Илиев, Давид Петров, Евгени Бибов. Към тях се присъедини Албина Томова Анева от ПП МИР, Рашко Дивков от БЗНС „Ал. Стамболийски“. До тях притича и АБВ съветникът Кирил Ваклинов.

Съветниците от ДПС също се поздравиха с евродепутата. Това се случи след като герберите поискаха почивка, след която успяха да блокират свалянето на Тодоров. То обаче е само отложено и ще се гласува на предстоящото заседание в края на месеца. След заседанието общинските съветници на ГЕРБ, заедно с останалите от новосформираната група, проведоха среща в офиса на партията заедно с Андрей Новаков.

Андрей Новаков

„Ето я коалицията „Камбитов“, която спаси поста на уж репресирания от предишния кмет Андон Тодоров.Георги Корчев, Радослав Тасков, Мария Гошева, Рашко Динков, Владимир Таковски и Валентина Шаркова. Излизат от офиса на ГЕРБ минути след като спасиха Андон Тодоров от сваляне. Това е „Коалиция Камбитов„, бяха коментарите по повод новото обединение. Припомняме, че на 31 10 2019 в разгара на предизборната кампания лидерът на ПП Зелените Андон Тодоров, кандидат за кмет, беше привикан за разпит на полицията. Той пристигна в полицията с жена си, детето и адвоката си Албина Анева. „Заплашват ме. България е полицейска държава. ГЕРБ Благоевград ме заплашва. Мен не ме е страх от никой. Призовавам всички да излязат и да гласуват за мен. Мен не ме е страх, излезте и покажете, че и вас не ви е страх. Аз съм тръгнал за правда.“, коментира тогава Тодоров. Повод за разпита беше интервю на Тодоров в национална медия, от което се обидил Атанас Камбитов. Тодоров се класира трети в изборите и обяви, че подкрепя за балотажа Румен Томов. Нещата вече обаче са различни. Както е известно, столът на кмета Румен Томов е сериозно разклатен, заради делото около фирмата, която не спрял в срок. В последно Тодоров не спира с критиките към управлението му. Сега обаче изглежда, сякаш той ще изхвърчи пръв.

„Днес Атанас Камбитов ги разобличи, като ги посочи с пръст, без да споменава имената им, а именно заплю многогодишните съветници на ГЕРБ,депутатът Даниела Савеклиева, лидер на ГЕРБ и Андрей Новаков, като каза, че са работели за Андон Тодоров, а не за ГЕРБ и неговата кандидатура за кмет. Днес стана ясен напредъкът на скандалният Андон Тодоров.“- писаха на редакционните ни пощи верни читатели на 4ВЛАСТ.

4vlast

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене