Акция антидрога в Пиринско, има задържани

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград. В апартамент в гр. Благоевград, обитаван 23-годишен от с.Рилци, общ. Благоевград, са намерени и иззети около 41,60 грама кокаин и електронна везна. С постановление на РП-Благоевград лицето е задържано за срок до 72 часа.

В с. Скрът, общ. Петрич е извършена проверка в къща и прилежащо към нея дворно място, обитавани от 62-годишен от селото, като са намерени и иззети: електронна везна, около 0,67 грама суха, тревиста маса и тревисто растение с тегло около 30 грама, реагиращи положително на канабис. 62-годишният е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Със заповед за задържане до 24 часа са задържани 19-годишен младеж и 15-годишно момче от гр.Банско. В гр. Банско, у 15-годишния е намерена и иззета около 0,8 грама марихуана, а у 20-годишния – мелничка със следи от марихуана. За случая е уведомена РП-Разлог.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене