Борисов ще „проветрява“ листите на ГЕРБ догодина

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2779381748956544/

На предстоящите догодина парламентарни избори ГЕРБ ще е с обновена листа, заяви лидерът на управляващата партия Бойко Борисов на среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика и журналисти. ”Проветряване, повече нови лица, нови хора, които да мислят с главите си. Дето се вика, 10-15 години нямаше голямо значение кой е в листите. Сега има вече много голямо значение, а и в тази нова политическа ситуация на популизъм буквално си трябват авторитети“, коментира премиерът.
По време на дискусията финансовият министър Владислав Горанов коментира, че част от съпротива срещу влизането на България в еврозоната е свързана с геополитиката: „Сега ти не може да разсъждаваш дали ще си купиш МиГ-29 или ще си купиш Ф-16. Те и двете машини летят. Натам ли си, нямаш избор вече, тоест процесът става необратим геополитически“.
Министър Горанов отправи критики към висшето образозование у нас: „Затова нашите деца ходят да учат в чужбина, не защото на родителите им е много хубаво да дават по десетки хиляди паунда или евро и да се разделят с децата си. Просто излизаш осакатен, с четири години загубени“ – каза финансовият министър.

Десните управления по света теглят държавите напред. После идват левите и изхарчват всичко. Затова е важно да влезем в Банковия съюз. Така нито ще фалира КТБ, нито цялата банкова система, както се случи при управлението на други партии. Нужна е много работа, за да се справим с последствията от коронавируса. Въпреки всичко обаче – продължаваме да строим всички важни инфраструктурни обекти и да вдигаме доходите…“, обясни Бойко Борисов на младите икономисти.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене