Жител на село Рибново получи разрешение за изработване на проект за строителство на гаражи и голям склад

На още един жител на гърменското село  Рибново са на път да се сбъднат амбициите и мечтите . Това е Феим Мехмедов Кунев на който чрез подписаната от кмета на община Гърмен Феим Иса се дава зелена светлина да осъществи  намеренията  си за  строителство на гаражи и голямо складово помещение за съхраняване на стоки .

Според Заовед №388 от  03.06.2020 година на инвеститора Феим Мехмедов Кунев се разрешава  да изработи проект за изменение на подробен устройствен план – план за регулация и застрояване на /ПУП-ПРЗ /  на УПИ 11-831,квартал 43 о плана на село Рибново . Предназначението на строителството е гаражи и  склад за съхраняване на стоки .

Издадената заповед за разрешение  е на база постъпило заявление от Кунев  с вх.№УТ-2060-15 от 05.02.2020 година . Към заявлението  има приложени скици с предложение за изменение на ПУП –ПРЗ както е представено и задание за изработване което обосновава необходимостта от изработването му ,сроковете и етапите на  изработването му със становище на главният архитект на община Гърмен .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене