Без категория

Преглед на местния печат

печат

“Вяра”
Кметът на Дупница Методи Чимев уволни съпругата на Вергил Кацов – Марина, кумашинът й Иван Ибришимов откри офис за нея до кметския кабинет
Съпругата на общинския съветник земеделец Вергил Кацов – Марина, започна работа в новооткрития офис на Регионалната дирекция по горите-Кюстендил, който заработи в Дупница преди евровота. Лентата срязаха кметът на общината Методи Чимев и депутатът Иван Ибришимов. Сред присъстващите на церемонията бяха директорът на РДГ в областния град Васил Пуров, шефове и служители на горски стопанства в района.

Халфът на „Пирин” (ГД) Мартин Газиев ниже тютюн удома в Абланица, скача обратно на терена за Нова година
Елитният полузащитник на „Пирин” (ГД) Мартин Газиев активно участва тази година в низането на тютюн, докато се възстановява след операция на коляно. Той отделя по няколко часа от почивния си режим, за да помага на семейството си.

Минчо Светозаров от Дупница: Работя като социален асистент за 330 лв., след като спрат програмата от 1 август, дядо Боян остава без грижи и внимание
Социалният асистент от Дупница Минчо Светозаров от 2 години полага грижи за 80-годишния Боян Яновски. Той работи по програма „Развитие на човешките ресурси”, но е обезпокоен, че от 1 август спират програмата и той ще изгуби препитанието си, а нуждаещите се хора – грижите, които се полагат за тях. „Роден съм през 1958 г., със средно специално образование съм.

Радиоактивна вода с уран пият в санданското село Кръстилци, 15-те жители мъкнат с магарета бидони от местен извор
Радиоактивна вода от чешмите пият 15-ината жители на санданското село Кръстилци, установи проверка на здравната инспекция. Хората се оплакали в здравната инспекция, че водата от чешмите им има странен цвят и мирис. Проверката установява наличието на уран в живителната течност, поради което е издадена заповед за завъртане на кранчето. Въпреки заповедта водопроводът не е прекъснат.

Благоевградски уролози спасяват с операция мъжкото достойнство на мургав мачо: 38-годишен разложанин инжектира 20 кубика парафин в пениса си, за да угоди на своята любима Ирина, оплаквала се, че му е малък
38-годишният Божидар Георгиев от Разлог бе приет по спешност в МБАЛ – Благоевград вчера, след като инжектирал 20 кубика парафин в пениса си. Младият мъж, който е от ромски произход, е докаран в СПО в областния център по спешност към 5 часа сутринта с линейка от болницата в Разлог със силно подут и болезнен при допир пенис. След прегледа от медиците там той е преместен в отделението по урология в благоевградската болница, където вчера бе опериран.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене