Топ Преса: Василиса Прекрасна ти подкрепяш Томов защото вземаш 2-3000 лева заплата! Това не е ли финансов интерес?

Тази сутрин заместничката на приказния герой Румен Томов – Чичо Том, който още малко ще е кмет на Благоевград, неземната Василиса Прекрасна, събуди югозападната общественост с някакво „право на отговор“, задето я нападнаха хора на изкувството обвинявайки я в откровена некадърност. Разбира се всеки има право на трибуна за да каже, своята истина и за това Топ Преса публикува едно към едно становището на благоевградската Василиса Прекрасна.

Типично в стила „Томов“, синоним на политическа посредственост и некадърност, Василиса Прекрасна облече в клише и обиди всички критици на управлението на Томов заявявайки, че „който критикува управлението им го прави от финансов интерес“. А, ма како! Нима ти не си на тази службичка, да си вееш нозете и да дишаш тежко, да се правиш на влиятелна дама срещу 2 – 3 000 лева заплата? Нима ти не си на този пост водена от личен и финансов интерес? Не е ли по вярно клишето, че който подкрепя вашето откровено НЕКАДЪРНО управление, го прави воден от финансов интерес или болен кариеризъм да вземе някоя поръчка или да бутне близък на работа в общината? Пример – Сашо Мановски.

Толкова ли сериозно си повярва, че като стана заместник кмет си нещо повече от другите и се нагледа на 600 лева на Брано, които той можеше да изкара ако му беше дала сто квадрата място да си изиграе представлението? Колко сте силни над обикновените хора и малки за интересите на корпоративните олигарси…? Колко сте нагли да обличате в обиди, всеки който не е съгласен с небивалата ви НЕКАДЪРНА политика.

Не, неуважаема Василиса Прекрасна – критиците не са водени само от финансовия интерес. Те са бесни. Бесни са на лъжите на това жалко беловласо човече, който си вярва че е „успешен кмет“, бесни са стотиците излъгани лично от Томов, които го подкрепиха и сега се отричат от него, бесна е широката благоевградска общественост, която търпи вашето управление в стил „мрън – мрън“ без направено нищо градивно..Но ти Василиса май си кьорава за тези факти, живеете си в своя приказен свят и пригласяте на залитащия с дъх на джибри кмет със скъсаните обувки и съдраното палто. Живейте си, малко ви остана! След това равизия и на вас и вашите действия.

Послепис – Колто ти е заплатата ? Колко работа свърши за парите гдето си взела от общината?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене