Шестокласничка от училището в Хаджидимово отново на призово място в класацията на победителите в Националния конкурс „Живеем в земята на Ботев“

Шестокласничката  от СУ „ Никола Вапцаров“ в град  Хаджидимово ,Анелия Спахиева се класира на престижното Второ място в Националния конкурс който се проведе в гр. Враца под надслов“ Живеем в земята на Ботев“.

В конкурса  Анелия Сахиева участваше с есе   по темата  а неин ръководител бе старши учител по български език и литература , Зарина Глушкова .

Журито  в състав Радосвета Крумова – председател, филолог , гл. експерт „Култура“ в Община Враца и членовете на журито Соня Дамянова ,ст. експерт по Български език и литература към РУО на МОН-Враца ,  и поетесата и главен редактор на алманах“ Околчица“ след като разгледаха обстойно получените  творби на участниците в конкурса , присъдиха второто място на Анелия Спахиева  която се представи в Първа възрастова група /4-7 клас/ за есе с творбата си „ Живея в земята на Ботев“ .

 Много съм горда с  поредното постижение на Анелия , поздравявам и й желая още много творчески успехи и разбира се  успешни участия в конкурси и други творчески изяви  и разбира се  още  много награди „ , заяви минути след като бяха обявени резултатите от проведеният Национален конкурс в гр. Враца  преподавателката на Анелия Спахиева , Зарина Глушкова .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене